Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιβεβαιώνουν νέα αναπληρωτής διευθυντής ποδοσφαίρου

Οι Red Devils ανακοίνωσαν ένα σημαντικό ραντεβού για να υποστηρίξουν τον διευθυντή ποδοσφαίρου John Murthgh.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διόρισε τον Andy O’Boyle ως αναπληρωτή διευθυντή ποδοσφαίρου.

Ο 39χρονος Βόρειος Ιρλανδός εργάστηκε στο παρελθόν ως προπονητής στην ακαδημία του συλλόγου. Επιστρέφει μετά από 16 χρόνια απουσίας για να υποστηρίξει τον διευθυντή ποδοσφαίρου John Murhgh στην πρώτη ομάδα, την ακαδημία και την ομάδα γυναικών.

Ο Boyle θα αφήσει τον τωρινό του ρόλο ως επικεφαλής της επίλεκτης απόδοσης στην Πρέμιερ Λιγκ για να επανέλθει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Είμαι ενθουσιασμένος που ξαναμπαίνω στη Manchester United σε μια τόσο συναρπαστική στιγμή για τον σύλλογο, καθώς η πρώτη ομάδα προετοιμάζεται για ένα νέο ξεκίνημα υπό τον Erik ten Hag και η ακαδημία και οι ομάδες γυναικών πηγαίνουν από δύναμη σε δύναμη», ανέφερε ο O’Boyle σε δήλωσή του.

«Αν και ήταν προνόμιο να υπηρετώ την Premier League τα τελευταία πέντε χρόνια, ανυπομονώ να ξεκινήσω τη United και να παίξω το ρόλο μου στη δημιουργία του κατάλληλου περιβάλλοντος για την επιτυχία του ποδοσφαίρου.»

Ο Ο’Μπόιλ εργάστηκε στο παρελθόν ως προπονητής γυμναστικής υπό τον Γιούργκεν Κλοπ στο Λίβερπουλ. Είχε επίσης θητείες με την Αγγλία κάτω των 21 ετών, το Coventry City και το Ρέξαμ FC.

Ο Βόρειος Ιρλανδός εργάζεται για την εκπόνηση διδακτορικού στην επιστήμη του αθλητισμού και σκοπεύει να ολοκληρώσει το UEFA Pro Licence αυτό το καλοκαίρι.