Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Δέκα μέγαλες πίσω» Maguire για να ανακτήσει θέση στο lineup

Ο καπετάνιος των Κόκκινων Διαβόλων αγωνίζεται για λίγα λεπτά από την άφιξη της Δέκα Χάγκ.

Ο Erik ten Hag επέμεινε ότι ο Χάρι Μαγκουάιρ εξακολουθεί να έχει «σημαντικό ρόλο» στα σχέδιά του για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο κεντρο-μπακ τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια διεθνούς καθήκοντος με την Αγγλία τον προηγούμενο μήνα. Ωστόσο, έχει ολοκληρώσει τη διαδικασία ανάρρωσής του σε μια εποχή που το backline της United τον χρειάζεται περισσότερο.

Ο Ραφαέλ Βαράνε υπέστη έναν τραυματισμό που θα τον κρατήσει έξω μέχρι το Παγκόσμιο Κύπελλο τον επόμενο μήνα. Μιλώντας πριν από τη σύγκρουση του Europa League εναντίον του Σερίφη Tiraspol, ο Ten Hag υποστήριξε τον Maguire για να διεκδικήσει ξανά τη θέση του στο lineup.

«Ο Maguire έχει πάντα ένα σημαντικό ρόλο», είπε ο Ολλανδός.

«Τραυματίστηκε και είναι χαρούμενος που επέστρεψε και τώρα πρέπει να επιστρέψει στα παιχνίδια. Πάντα έχει να κάνει με την απόδοση.

Όσον αφορά τα προσόντα του, κανένα πρόβλημα. Είναι σπουδαίος παίκτης και έχει μεγάλες δυνατότητες να κάνει μια δουλειά για εμάς.»

Οι κακές επιδόσεις του Μαγκουάιρ για την Αγγλία έχουν αμφισβητήσει τις πιθανότητες του για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Αλλά η Δέκα Χαγκ λέει ότι αυτό δεν θα επηρεάσει την απόφαση της ομάδας του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Κατανοώ το ενδιαφέρον, αλλά εξετάζουμε ιδιαίτερα την Manchester United. Πρέπει να έχουμε τα σωστά αποτελέσματα και τις σωστές επιδόσεις», πρόσθεσε.

Μετά τον αγώνα τους με τον Σερίφη, οι άνδρες της Δέκα Χαγκ θα επιστρέψουν στην Πρέμιερ Λιγκ για να αντιμετωπίσουν την Γουέστ Χαμ την Κυριακή.