Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αστέρι επίσημα καταχωρηθεί για να ενταχθούν Serie A club

Οι γίγαντες Serie A έχουν όλα, αλλά επιβεβαίωσε μια συμφωνία για να υπογράψει DR Κονγκό αστέρι Axel Tuanzebe ως δανεικός.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αμυντικός Axel Tuanzebe έχει ενταχθεί στη Νάπολι ως δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο 24χρονος ολοκλήρωσε ιατρική στη Νάπολη την Πέμπτη και η Νάπολι κατέθεσε το συμβόλαιό του στο σύστημα Lega Calcio ως «προσωρινή» συμφωνία μεταφοράς.

Ο Tuanzebe εντάσσεται στην ιταλική πλευρά, αφού αγωνίστηκε για το χρόνο του παιχνιδιού στο τρίτο ξόρκι δανείου του στο Aston Villa, με μόνο εννέα από τους 18 αγώνες του συλλόγου στην Premier League αυτή τη σεζόν.

Στην πραγματικότητα, έπαιξε μόλις οκτώ λεπτά ποδοσφαίρου, αφού ο Steven Gerrard αντικατέστησε τον Dean Smith ως μάνατζερ του συλλόγου στις 11 Νοεμβρίου.

Η Νάπολι θα πληρώσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην περιοχή των 500.000 ευρώ για να υπογράψει το Τουανζέβε για το υπόλοιπο της σεζόν. Το τέλος ενδέχεται να αυξηθεί αργότερα εντός του έτους λόγω ρητρών σχετικών με τις επιδόσεις. Ωστόσο, δεν έχουν επιλογή να κάνουν τη συμφωνία μόνιμη.

Ο Tuanzebe θα αντικαταστήσει τον Κώστα Μανωλάς, ο οποίος επανεντάχθηκε στον Ολυμπιακό τον προηγούμενο μήνα και θα βοηθήσει στην κάλυψη του Sengalese σταρ Καλίδου Κουλιμπάλη Cup of Nations με προορισμό την Αφρική Cup of Nations.

Η Νάπολι, η οποία τράβηξε 1-1 με τη Γιουβέντους την Πέμπτη, επιστρέφει στη δράση την Κυριακή στο σπίτι της Σαμπντόρια.