Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αμυντικό ζεύγος που για τις εξόδους ημέρα προθεσμία

Οι Red Devils δεν αναμένεται να κάνουν άλλες προσθήκες στην ομάδα τους την ημέρα της προθεσμίας, αλλά οι αναχωρήσεις είναι ακόμα πιθανές.

Ο Marcos Rojo και ο Teden Mengi θα χωρίσουν τους δρόμους με την Manchester United πριν κλείσει η αγορά μεταφοράς τη Δευτέρα, σύμφωνα με τον The Mirror.

Ο Rojo έχει χάσει την εύνοια του Ole Gunnar Solskjaer και αναμένεται να επιστρέψει στην πατρίδα του Αργεντινή και να ενώσει τις δυνάμεις του με την Boca Juniors.

Ο 30χρονος έκανε μόνο μία Premier League να ξεκινήσει στην προηγούμενη εκστρατεία και ξόδεψε το δεύτερο μισό του 2019-20 δανεικά στους Estudiantes και δεν έχει ακόμη κάνει μια ενιαία εμφάνιση για τον σύλλογο αυτή τη σεζόν.

Το παράθυρο μεταφοράς στην Αργεντινή είναι ανοιχτό μέχρι τις 19 Φεβρουαρίου και ως εκ τούτου είναι πιθανό η κίνηση του Rojo να γίνει μετά τη Δευτέρα.

Ο Μένγκι, εν τω μεταξύ, αναμένεται να ολοκληρώσει μια αλλαγή δανείου στην πλευρά του Πρωταθλήματος Ντέρμπι Κάουντι για το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο 18χρονος κεντραράς έκανε το ντεμπούτο του ως αντικαταστάτης σε αγώνα Europa League την περασμένη σεζόν και κέρδισε μια προαγωγή στην πρώτη ομάδα αυτή τη σεζόν.