Λύκοι αστέρι στοχεύει μια πονηρή ανασκαφή στο Άρσεναλ

Παρά την πτώση ενός άνδρα στο δεύτερο ημίχρονο, η Άρσεναλ κέρδισε 1-0 επί του Wolverhampton Wanderers το βράδυ της Πέμπτης.

Η Άρσεναλ γιόρτασε τη νίκη της με 1-0 επί των Λύκων σαν να είχαν «κερδίσει το πρωτάθλημα», σύμφωνα με τον μέσο Ruben Neves.

Οι Πυροβολητές κέρδισαν την πρώτη νίκη το 2022 στο Molineux για να ανέβουν στην πέμπτη θέση στο τραπέζι της Premier League, έναν πόντο έξω από την κορυφή 4 και με δύο παιχνίδια στο χέρι πάνω από την τέταρτη θέση Γουέστ Χαμ.

Ούτε η απόλυση του Gabriel Martinelli στο 69ο λεπτό δεν θα μπορούσε να χαλάσει τη βραδιά — προς μεγάλη απογοήευση του Νεβς.

«Είδαμε τον τρόπο με τον οποίο γιόρτασαν τη νίκη, και αυτό δείχνει το επίπεδο που είμαστε», δήλωσε ο πρωταγωνιστής του Wolves στην ιστοσελίδα του συλλόγου στο τελικό σφύριγμα.

«Δεν είδα την Άρσεναλ να γιορτάζει έτσι τα τελευταία 10 χρόνια — ήταν σαν να κέρδισαν το πρωτάθλημα».

Ο Gabriel σκόραρε το σημαντικό νικητήριο γκολ στο 25ο λεπτό συνδυάζοντας την ταινία του Αλεξάντρ Λακαζέτ.

Υπήρξε μια μικρή καθυστέρηση για την επιβεβαίωση του στόχου, καθώς πραγματοποιήθηκε μια κριτική VAR για να διερευνήσει αν Lacazette φάουλ κάτοχο λύκων Jose Sa στη συσσώρευση στο νικητή του Gabriel.

«Τα πήγαμε καλά, αλλά αγωνιζόμαστε να σκοράρουμε γκολ και να παραδεχτούμε πολλά σε set-pieces», συνέχισε ο Neves.

«Με το στόχο τους, υπάρχουν κάποιες αμφιβολίες για το αν ήταν φάουλ ή όχι, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Είμαστε συνηθισμένοι σε αυτές τις αποφάσεις.

«Πρέπει να βελτιώσουμε πολλά στο να σκοράρουμε γκολ επειδή δημιουργούμε ευκαιρίες, αλλά δεν είμαστε αρκετά καλοί σε αυτό το μέρος του παιχνιδιού.

«Μπορώ να αποδεχθώ την απόφαση για το στόχο τους, αλλά σε κάποια παιχνίδια τον δίνουν και σε κάποια παιχνίδια δεν το κάνουν, πρέπει να παίρνουν τις ίδιες αποφάσεις σε κάθε παιχνίδι επειδή είναι απογοητευτικό για εμάς».

Οι λύκοι θα αντιμετωπίσουν άλλη μια στολή στο βόρειο Λονδίνο την Κυριακή στο Τότεναμ, ενώ η Άρσεναλ θα αναλάβει τον Μπρέντφορντ στο σπίτι στις 19 Φεβρουαρίου.