Λυών κρατήστε τις πόρτες ανοιχτές για Lacazette της Άρσεναλ

Άρσεναλ αστέρι Alexandre Lacazette άφησε παιδική λέσχη Λυών του πριν από πέντε χρόνια και είναι touted για μια επιστροφή κατά τη διάρκεια αυτού του καλοκαιριού.

Η Λυών επιθυμεί ο επιθετικός της Άρσεναλ Αλεξάντρ Λακαζέτ να επιστρέψει στις ρίζες του με τον 30χρονο πιο πιθανό να χτυπήσει δωρεάν πρακτορείο το καλοκαίρι.

Οι Πυροβολητές αναμένεται να απομακρυνθούν από μια νέα προσφορά για την πρώην σταρ της Λυών που εντάχθηκε στο Στάδιο της Emirates το 2017.

Και τώρα, η Ligue 1 πλευρά είναι έτοιμη να καλωσορίσει τον πρώην άσσο τους μετά από πέντε χρόνια. Ο αρχηγός της λέσχης Ζαν-Μισέλ Όλας δεσμεύτηκε να κρατήσει ανοιχτές τις πόρτες για τον Λακαζέτ αν θέλει να επιστρέψει.

Ο διεθνής Γαλλία είχε στο παρελθόν 129 στόχους για την παιδική του λέσχη σε 275 εμφανίσεις. Στην πραγματικότητα, η Lacazette θεωρείται καλύτερη εναλλακτική λύση από τον Karim Benzema. Ο 34χρονος είναι αιχμή για μια μετακόμιση μακριά από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασης του Tanguy Ndombele, ο Aulas δήλωσε στους δημοσιογράφους σχετικά με τη Λακαζέτ.

Είπε: «Είναι Lacazette, μας ενδιαφέρει γιατί σημάδεψε αυτό το κλαμπ. Είναι ένα προφίλ που μας ενδιαφέρει και πάντα ήμασταν σε επαφή μαζί του».

«Αυτό είναι μέρος των ιδεών καθοδήγησης που έφερε ο (νέος αθλητικός διευθυντής) Bruno Cheyrou. Στο πλαίσιο μας, ναι αυτό (Lacazette) είναι πιο προσιτό από το Benzema.»

«Πρέπει να προσπαθήσουμε να δούμε αν μπορούμε να το κάνουμε ως ελεύθερος παίκτης. Αλλά δεν θα είμαστε μόνοι.»