Λεπτομέρειες για την παράταση του συμβολαίου του Pedri στην FC Barcelona

Σύμφωνα με έκθεση του Fabrizio Romano, ο Pedri πρόκειται να κλείσει συμφωνία για την παράταση του συμβολαίου του ως παίκτης της FC Barcelona.

Ως παίκτης της FC Barcelona, ο Pedri είναι ένας από τους αστέρες που αποτελούν τη μεγαλύτερη ελπίδα για το άμεσο μέλλον του συλλόγου. Όταν έκανε το ντεμπούτο του για τους Μπλαουγκράνα, ακόμα και ο Λέων Μέσι κατάλαβε γρήγορα ότι ήταν παίκτης σε επίπεδο ελίτ. Πρώτη προτεραιότητα της Joan Laporta ήταν να βελτιώσει το τρέχον συμβόλαιο του νεαρού και τελικά κατέληξαν σε συμφωνία. Εν αναμονή επίσημης επιβεβαίωσης, το νέο συμβόλαιο του Pedri έχει ρήτρα αποδέσμευσης άνω του 1 δισεκατομμυρίου ευρώ.

Αυτό διευθετηθεί τόσο υψηλό λόγω της πιθανής προσέγγισης των συλλόγων που ελέγχονται από ένα κράτος. Με αυτή τη ρήτρα, η πρόθεση είναι να κρατήσουμε μακριά κλαμπ όπως η PSG, η Μάντσεστερ Σίτι και η νεοαποκτηθείσα Newcastle United. Με τη ρήτρα για τα χρήματα κατά του πετρελαίου, η Joan Laporta μπορεί να επικεντρωθεί στο να προσφέρει στον Pedri αυτό που πραγματικά αξίζει το ταλέντο του. Κατά τη διάρκεια του τελευταίου έτους, αυτός ο παίκτης έχει κάνει απίστευτα άλματα βελτίωσης ως ένα από τα καλύτερα νέα ταλέντα στον κόσμο.

Η Μπαρτσελόνα θέλει τη συμφωνία πριν το Μπαλόν Ντ’ ‘Ορ.

Fabrizio Romano ανέφερε σχετικά με το νέο συμβόλαιο Pedri πρόκειται να υπογράψει. Επιβεβαίωσε επίσης ότι ο σύλλογος βιάζεται να υπογράψει τον νεαρό. Αν κερδίσει το βραβείο Kopa για το οποίο ήταν υποψήφιος, οι πράκτορές του θα μπορούσαν να απαιτήσουν περισσότερα χρήματα από όσα έχουν ήδη. Το συμβούλιο έχει συζητήσει άλλες λεπτομέρειες του συμβολαίου με τους εκπροσώπους του Pedri. Αυτό περιλαμβάνει διάρκεια πέντε εποχών, μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Επιπλέον, ο Pedri θα λάβει μπόνους αν πληροί ορισμένα κριτήρια κάθε σεζόν, όπως αγώνες και υποψηφιότητες για άλλα βραβεία. Μόλις κλείσει αυτή η συμφωνία τις επόμενες ημέρες, το συμβούλιο μπορεί τώρα να στρέψει την προσοχή του σε μια προσφορά στον Ansu Fati. Ο νέος αριθμός «10» είναι ένας από τους νέους παίκτες της νέας γενιάς των οποίων τα ταλέντα αποτιμώνται ιδιαίτερα από τον σύλλογο. Αλλά ο Πέντρο πρέπει να έρθει πριν από κάθε άλλο νεαρό.