Λίβερπουλ: Klopp επιβεβαιώνει ανησυχία τραυματισμό για το κλειδί προς τα εμπρός

Οι Κόκκινοι ήλπιζαν να αμβλύνουν την κρίση των τραυματισμών τους με το διάλειμμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά ήδη αντιμετωπίζουν νέα προβλήματα.

Λίβερπουλ αστέρι Luis Diaz πρέπει να υποβληθεί σε νέες δοκιμές μετά από μια αποτυχημένη προσπάθεια να ανακάμψει από τραυματισμό στο γόνατο του.

Τον Οκτώβριο, ο Diaz πήρε ένα χτύπημα στην ήττα του Λίβερπουλ με 3-2 εναντίον της Άρσεναλ. Ωστόσο, οι Κόκκινοι τον κάλεσαν για το στρατόπεδο προετοιμασίας τους στο Ντουμπάι πριν από το δεύτερο μισό της σεζόν.

Ο σύλλογος επιβεβαίωσε ότι ο Diaz δεν ήταν σε θέση να προπονηθεί με την ομάδα στις δύο συνεδρίες τους στο νέο στρατόπεδο. Το αστέρι της Κολομβίας θα παραμείνει επίσης στο περιθώριο όταν οι άνδρες του Jurgen Klopp θα αγωνιστούν με τη Λυών σε ένα φιλικό παιχνίδι την Κυριακή.

«Είναι όλα καλά με τα αγόρια που είναι εδώ», είπε ο Klopp. «Αυτό που δεν είναι καλό είναι ότι πρέπει να δούμε με τον Lucho.

«Ένιωσε κάτι και πρέπει να κάνουμε περαιτέρω αξιολόγηση εκεί, αλλά πέρα από αυτό όλα φαίνονται πραγματικά, πραγματικά καλά».

Η Λίβερπουλ θα αντιμετωπίσει τη Λυών και την Μίλαν σε δύο φιλικά παιχνίδια στο Ντουμπάι. Στη συνέχεια, οι Κόκκινοι θα επιστρέψουν στην εγχώρια δράση παίζοντας εναντίον της Μάντσεστερ Σίτι στον γύρο EFL Cup της 16ης Δεκεμβρίου στις 22 Δεκεμβρίου.

Η πλευρά του Κλοπ θα επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ για να συνεχίσει την εκστρατεία του με έναν αγώνα εναντίον της Άστον Βίλα.