Λίβερπουλ: Jurgen Klopp παρέχει ενημέρωση σχετικά με τις διαπραγματεύσεις Mohamed Salah

Ο διευθυντής του Λίβερπουλ είναι σίγουρος ότι ο σύλλογος θα καταλήξει σε συμφωνία με τον επιθετικό.

Ο Μοχάμεντ Σαλά περνάει τους τελευταίους 18 μήνες της τρέχουσας συμφωνίας του στο Λίβερπουλ. Η λέσχη εργάζεται για μια παράταση του συμβολαίου εδώ και μήνες. Ωστόσο, δεν έχουν ακόμη καταλήξει σε συμφωνία με το αιγυπτιακό αστέρι.

Μιλώντας πριν από το επερχόμενο παιχνίδι της ομάδας του εναντίον της Άρσεναλ, ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε για την κατάσταση συμβολαίου του Salah.

«Σήμερα, ιδιαίτερα, πιστεύω ότι είναι πραγματικά επικίνδυνο με αυτές τις συνεντεύξεις», δήλωσε ο Klopp (μέσω Mirror).

«Γνωρίζουμε, ξέρω ότι ο Μο θέλει να πει, θέλουμε ο Μο να μείνει.

«Εκεί είμαστε. Αυτά τα πράγματα παίρνουν χρόνο, δεν μπορώ να το αλλάξω, συγγνώμη. Νομίζω ότι όλα είναι σε μια καλή θέση.»

Ερωτηθείς για το αν είναι σίγουρος ότι η ομάδα θα καταλήξει σε συμφωνία με τον Salah, ο διευθυντής απάντησε: «Είμαι πολύ θετικός, αλλά δεν νομίζω ότι είναι δίκαιο να μιλώ εκ μέρους των οπαδών. Οι οπαδοί δεν είναι τόσο νευρικοί όσο εσύ.

«Γνωρίζουν τη λέσχη και γνωρίζουν τους ανθρώπους που ασχολούνται με τα πράγματα εδώ. Νομίζω ότι είναι θετικό αλλά όσο δεν έχει γίνει, δεν μπορούμε να πούμε τίποτα γι ‘αυτό. Καλές συζητήσεις, αυτό μπορώ να πω.»

Πρόσθεσε: «Τα πράγματα χρειάζονται χρόνο, υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που πρέπει να κάνεις σε αυτές τις διαπραγματεύσεις. Με την ευκαιρία, είναι ένα τρίτο πρόσωπο με τον πράκτορα εκεί επίσης.

«Δεν υπάρχει τίποτα για το οποίο πρέπει να ανησυχείς, είναι μια φυσιολογική διαδικασία. Πάντα μιλάμε γι’ αυτό, αλλά δεν έχουμε τίποτα να πούμε. Κανείς δεν χρειάζεται να ανησυχεί, είναι απλά η κατάσταση.

«Είναι πραγματικά όλα καλά — δεν έχει γίνει — αλλά είμαστε σε συζητήσεις. Είναι ένας παίκτης παγκόσμιας κλάσης, ένας απίστευτος παίκτης, μεγάλο αγόρι, έκανε πολλά σπουδαία πράγματα για τη Λίβερπουλ.

«Φυσικά και θέλουμε να τον κρατήσουμε. Τώρα ας δούμε πώς θα λειτουργήσει. Αυτό είναι όλο.»

Ο Salah δεν ζητάει «τρελά πράγματα»

Ο Σαλάχ αυτή τη στιγμή είναι εκτός διεθνούς καθήκοντος με την Αίγυπτο καθώς παίζουν στο Κύπελλο των Εθνών Αφρικής. Ο παίκτης πιθανότατα θα συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις του συμβολαίου όταν επιστρέψει από το διαγωνισμό.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο Salah ξεκαθάρισε τα συναισθήματά του σχετικά με μια πιθανή ανανέωση συμβολαίου στο Λίβερπουλ.

«Θέλω να μείνω, αλλά δεν είναι στα χέρια μου. Είναι στα χέρια τους», είπε ο εξτρέμ στο GQ. «Ξέρουν τι θέλω. Δεν ζητάω τρελά πράγματα.

«Είμαι εδώ για πέμπτη χρονιά τώρα. Ξέρω το κλαμπ πολύ καλά. Λατρεύω τους θαυμαστές. Οι θαυμαστές με λατρεύουν.

«Αλλά με τη διοίκηση, έχουν ενημερωθεί για την κατάσταση. Είναι στα χέρια τους.»