Λίβερπουλ: Jurgen Klopp να χάσετε Chelsea σύγκρουση λόγω της απομόνωσης Covid-19

Ο διευθυντής του Λίβερπουλ ξεκίνησε την αυτοαπομόνωση του μετά την επιστροφή ενός ύποπτου θετικού τεστ COVID-19.

Η Λίβερπουλ θα αντιμετωπίσει την Τσέλσι σε έναν κρίσιμο αγώνα Πρέμιερ Λιγκ την Κυριακή. Οι Reds θα ψάξουν να διεκδικήσουν τη δεύτερη θέση τους στο πρωτάθλημα. Ωστόσο, θα πρέπει να κάνουν χωρίς υποστήριξη γραμμής αφής από τον Jurgen Klopp.

Το Σάββατο, η Λίβερπουλ επιβεβαίωσε ότι ο Klopp έχει μετακινηθεί στην απομόνωση αφού είχε «ήπια συμπτώματα».

Η επίσημη δήλωση του συλλόγου αναφέρει: «Ο διευθυντής των Reds, ο οποίος ανέφερε ήπια συμπτώματα μπροστά από το φωτιστικό, απομονώνει τώρα.

«Ως εκ τούτου, ο υποδιευθυντής Pepijn Lijnders θα ηγηθεί της ομάδας για την έναρξη των 4.30 μ.μ. GMT στη γέφυρα Στάμφορντ.»

Ο Κλοπ επιβεβαίωσε στη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα ότι τρεις παίκτες της ομάδας του βρέθηκαν θετικοί στο COVID-19.

«Ποτέ δεν είχαμε αυτό το κατάλληλο ξέσπασμα όπου 15 με 20 παίκτες το είχαν [Covid]», είπε. «Για εμάς είναι κάθε μέρα, μια άλλη, τα πράγματα συμβαίνουν όλο και πιο συχνά. Είναι σαν ένα λαχείο που περιμένει τα αποτελέσματα.»

Εκτός από τους τρεις παίκτες, ο σύλλογος επιβεβαίωσε ότι τρία μέλη του προσωπικού παρασκηνίου έχουν επίσης επιστρέψει ύποπτα θετικά αποτελέσματα.

Αυτό το ξέσπασμα του Covid στο Λίβερπουλ δημιούργησε αμφιβολίες σχετικά με το αν η Premier League θα αποφασίσει να αναβάλει το παιχνίδι. Ωστόσο, σύμφωνα με τον Γκολ, οι Ρεντς δεν έχουν ζητήσει από τους αξιωματούχους του πρωταθλήματος αναβολή.

Εκτός από τις υποθέσεις Covid, η Λίβερπουλ έχει άλλους πέντε παίκτες έξω με τραυματισμούς. Οι Thiago Alcantara, Ντιβοκ Origi, Takumi Minamino, Nat Phillips και Harvey Elliott θα χάσουν επίσης το παιχνίδι της Τσέλσι.