Λίβερπουλ eyeing κίνηση Ιανουαρίου για Νιγηρίας-γεννημένος φτερό

Ο Arnaut Danjuma έχει αναδειχθεί ως στόχος μεταφοράς για το Λίβερπουλ καθώς είναι πρόθυμοι να υπογράψουν ένα αντίγραφο ασφαλείας για τον Sadio Mane και τον Mohamed Salah.

Η Λίβερπουλ θα χάσει δύο βασικούς επιτιθέμενους μετά την φετινή Ημέρα Πυγμαχίας. Ο Mohamed Salah και ο Sadio Mane θα ενταχθούν στην Αίγυπτο και τη Σενεγάλη αντίστοιχα για να συμμετάσχουν στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Οι Reds εξερευνούν την αγορά για ένα νέο φόργουορντ, με έναν άλλο Αφρικανικό παίκτη να αναδύεται ως στόχο μετακίνησής τους.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Sky Sports Fabrizio Romano, το Λίβερπουλ εξετάζει μια κίνηση για τον Arnaut Danjuma του Βιγιαρεάλ.

«Για τον Ιανουάριο, έχουν ένα πρόβλημα ότι ο Μο Σαλάχ και ο Σαντίο Μάνε θα πάνε στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής», δήλωσε ο Ρομάνο στο Here We Go Podcast.

«Αυτός είναι ο λόγος που ψάχνουν για φτερά μου είπαν, φτερά περισσότερο από τους μέσους, αλλά ας δούμε αν είναι σε θέση να βρουν το σωστό παίκτη.

«Λίβερπουλ είναι πάντα εργάζονται έτσι, δεν αγοράζουν πανικό, αλλά αν έχουν μια καλή ευκαιρία, ναι.

«Αν όχι, θα συνεχίσουν έτσι. Αλλά ψάχνουν για αυτού του είδους την ευκαιρία, φτερωτές.»

Από τη μετακόμισή του στο Βιγιαρεάλ τον Αύγουστο, ο Ντανζουμά έχει δώσει πολλά υποσχόμενες παραστάσεις για τα κίτρινα υποβρύχια. Ο πρώην φόργουόρντ του Μπόρνμουθ γεννήθηκε στη Νιγηρία, αλλά επέλεξε την Ολλανδία ως εθνική του ομάδα.