Λίβερπουλ υπογράψει έναν υπερασπιστή για να διευκολύνει την κρίση τραυματισμό τους

Λίβερπουλ έχουν ανακοινώσει την υπογραφή του ευέλικτου αμυντικού Ben Davies από Preston την ημέρα προθεσμία μεταφοράς.

Η Λίβερπουλ ολοκλήρωσε την υπογραφή των 1,6 εκατομμυρίων λιρών του Μπεν Ντέιβις από το Πρέστον.

Οι Reds θα πληρώσουν ένα αρχικό ποσό £500.000 για το 25χρονο κέντρο επιστροφής, με επιπλέον 1,1 εκατ. λίρες που θα πληρωθούν σε πρόσθετα που σχετίζονται με την απόδοση.

Davies υποβλήθηκε σε ιατρική θεραπεία το πρωί της Δευτέρας, όταν Λίβερπουλ προχώρησε μπροστά από Celtic στον αγώνα για να τον υπογράψει κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Υπέγραψε μακροχρόνιο συμβόλαιο και αναμένεται να προπονηθεί με τους νέους συμπαίκτες του για πρώτη φορά την Τρίτη.

Η Λίβερπουλ αναμένεται επίσης να υπογράψει τον Οζάν Καμπάκ, ο οποίος πρόκειται να συμμετάσχει με δάνειο από τον Σάλκε, με δυνατότητα μόνιμης κίνησης 18 εκατομμυρίων λιρών το καλοκαίρι.

Εν τω μεταξύ, ο Sepp van den Berg προσχώρησε επίσης στον Preston για το υπόλοιπο της σεζόν στο πλαίσιο της συμφωνίας Davies.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Λίβερπουλ, ο υπερασπιστής παραδέχτηκε ότι εξεπλάγην που είχε την ευκαιρία να συμμετάσχει στους σημερινούς πρωταθλητές της Premier League.

Είπε: «Προφανώς χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ. Είναι μια τεράστια ευκαιρία.»

«Προφανώς ήρθε ως μια μικρή έκπληξη όταν ήρθε για πρώτη φορά, αλλά μόλις αρχίσετε να παίρνετε το κεφάλι σας γύρω από αυτό, η ευκαιρία που είναι μπροστά μου είναι απίστευτη. Θα ήταν ανόητο να μην το εκμεταλλευτώ και να μάθω από τους παίκτες».

«Δεν έχω πάει ποτέ στο Άνφιλντ και δεν έχω ρίξει μια ματιά ακόμα. Είχα μια γρήγορη επιφυλακή και κοίταξα το γήπεδο και μοιάζει με χαλί, το οποίο προφανώς θα περιμένατε.»

«Δεν έχω βγει ακόμα από το τούνελ, οπότε ανυπομονώ γι’ αυτό. Ακριβώς για να είναι σε αυτό το είδος της ατμόσφαιρας είναι λαμπρό.»

Ο Davies έχει κάνει περισσότερες από 140 εμφανίσεις για τον Preston και θα φορέσει το πουκάμισο No.28 στο Anfield.