Λίβερπουλ: Το κλειδί αμυντικός δοκιμές θετικές για COVID-19

Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε ότι ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ άρχισε να απομονώνεται.

Η Premier League ανέβαλε τον αγώνα του Κυπέλλου Carabao της Λίβερπουλ εναντίον της Άρσεναλ την Πέμπτη λόγω υποθέσεων Covid στη λέσχη Merseyside. Οι Reds επέστρεψαν στη δράση την Κυριακή καθώς νίκησαν το Shrewsbury Town με αποτέλεσμα 4-1 στο FA Cup.

Ωστόσο, οι Κόκκινοι επιβεβαίωσαν μια νέα υπόθεση COVID-19 στην ομάδα τους. Ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ βγήκε θετικός για τον ιό. Ωστόσο, μπορεί να επιστρέψει εγκαίρως για τον αγώνα των Reds’ εναντίον της Άρσεναλ την Πέμπτη.

Η Λίβερπουλ, ωστόσο, είδε τον μάνατζέρ τους Γιούργκεν Κλοπ να επιστρέφει στον πάγκο ενάντια στο Σριούσμπερι. Το γερμανικό αφεντικό είχε χάσει την ισοπαλία της πλευράς του με 2-2 εναντίον της Τσέλσι την περασμένη εβδομάδα. Εκτός από τον Klopp, ο Joel Mattip και ο Roberto Firmino έκαναν επίσης τις επαναστάσεις τους μετά την προσκόμισή τους από τον ιό.

Σε μια συνέντευξη μετά τον αγώνα, ο Klopp αποκάλυψε σχεδόν όλες τις θετικές δοκιμασίες πριν από το παιχνίδι της Άρσεναλ ήταν ψευδώς θετικά.

«Νομίζαμε ότι είχαμε ένα κατάλληλο ξέσπασμα την περασμένη εβδομάδα και φάνηκε ότι είχαμε πολλά ψευδώς θετικά», δήλωσε ο Klopp στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα.

«Ωστόσο, οι κανόνες είναι όπως είναι και έτσι όλοι αυτοί οι παίκτες που είναι ψευδώς θετικοί δεν μπορούσαν να παίξουν σήμερα ή αποφασίσαμε να μην τους παίξουμε για οτιδήποτε.

«Οπότε η μόνη θετική περίπτωση από την ομάδα ήταν ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ και όλα τα υπόλοιπα ήταν ψευδώς θετικά.»