Λίβερπουλ πρόθυμοι να πληρώσουν ρήτρα απελευθέρωσης €50 εκατ. για τη Βαρκελώνη αστέρων

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Κόκκινοι σχεδιάζουν να υπογράψουν νέο μέσο αυτό το καλοκαίρι.

Η Λίβερπουλ παρακολουθεί τον νεαρό Γκάβι της Βαρκελώνης τους τελευταίους μήνες.

Οι Καταλανοί πίεσαν να δέσουν τον μέσο σε ένα νέο συμβόλαιο. Ωστόσο, οι διαπραγματεύσεις αποδείχθηκαν δύσκολες, με ισπανικές πηγές να υποστηρίζουν ότι οι εκπρόσωποι του Γκάβι δεν είναι ικανοποιημένοι από την οικονομική προσφορά της Barca.

Σύμφωνα με τον SPORT, η Λίβερπουλ παρακολουθεί στενά τις διαπραγματεύσεις τους τελευταίους μήνες. Οι Κόκκινοι ετοιμάζονται τώρα να κάνουν κίνηση για τον Γκάβι στο παράθυρο μεταφοράς του καλοκαιριού.

Ο 17χρονος έχει ρήτρα αποδέσμευσης 50 εκατομμυρίων ευρώ στο συμβόλαιό του, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες το Λίβερπουλ είναι ανοικτό να πληρώσει.

Η πιθανή αναχώρηση του Γκάβι θα ήταν μεγάλο πλήγμα για τον Μπάρκα, δεδομένων των απίστευτων δυνατοτήτων του. Ο έφηβος έκανε 34 εμφανίσεις της La Liga για τους Καταλανούς την περασμένη σεζόν, εδραιώνοντας πλήρως τον εαυτό του ως παίκτης πρώτης ομάδας υπό τον Τσάβι Χερνάντεζ.

Εκτός από τον Γκαβί, η Λίβερπουλ είναι επίσης μεταξύ των μνηστήρων του Ουσμάν Ντεμπέλε. Η τρέχουσα συμφωνία του Γάλλου θα λήξει αυτό το καλοκαίρι, χωρίς να υπάρχουν ενδείξεις πιθανής ανανέωσης.

Σε σύγκριση με τον Gavi, ο Barca έχει μικρότερες πιθανότητες να κρατήσει τον Dembele στο Camp Nou. Ωστόσο, από την πλευρά της Λίβερπουλ, ενδέχεται να αντιμετωπίσουν ισχυρότερο ανταγωνισμό για το γαλλικό αστέρι.

Σύμφωνα με αρκετές γαλλικές πηγές, η Παρί Σεν Ζερμέν κατέληξε σε προφορική συμφωνία με τον Ντεμπέλε τον Μάρτιο.
Εκτός από τους γίγαντες της Ligue 1, η Μπάγερν Μονάχου είναι γνωστό ότι είναι στον αγώνα για να υπογράψει το εξτρέμ καθώς αναζητούν να αντικαταστήσουν τον Serge Gnabry.