Λίβερπουλ πρόεδρος σπάει σιωπή σχετικά με τις εκθέσεις της πώλησης club

Οι Αμερικανοί ιδιοκτήτες είναι έτοιμοι να φύγουν από τους Κόκκινους.

Ο πρόεδρος της Λίβερπουλ Τομ Βέρνερ επιβεβαίωσε αναφορές σχετικά με την απόφαση της Fenway Sports Group να πουλήσει το σύλλογο.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Athletic ανέφερε ότι η FSG σχεδίαζε να τερματίσει την επένδυσή της στην πλευρά της Premier League. Η αγγλική πηγή ισχυρίστηκε ότι οι ιδιοκτήτες ανακατεύουν ενεργά το προσωπικό για να ανοίξουν το δρόμο για την πώληση του συλλόγου.

Μιλώντας στη Μπόστον Γκλόουμπ, ο Βέρνερ αποκάλυψε ότι η FSG εξετάζει μια τέτοια κίνηση.

«Διερευνούμε μια πώληση, αλλά δεν υπάρχει καμία επείγουσα ανάγκη, κανένα χρονικό πλαίσιο για εμάς, και όσον αφορά εμένα, είναι δουλειά ως συνήθως», είπε. «Ένα αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι η συνεχής διαχείριση μας για αρκετό καιρό.»

FSG εταίρος Sam Kennedy δήλωσε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ότι πολλά ενδιαφερόμενα μέρη είχαν έρθει προς τα εμπρός για να επενδύσουν στο Λίβερπουλ.

«Υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον από πολλούς πιθανούς εταίρους εξετάζει τις επενδύσεις στο σύλλογο, «Είπε. «Είναι νωρίς από την άποψη της εξερεύνησης δυνατοτήτων για πιθανές επενδύσεις στο Λίβερπουλ.»

Ο ίδιος πρόσθεσε: «Μεγάλες εταιρείες αναπτύσσονται προσθέτοντας αξία στην επιχείρησή τους. Ένας τρόπος για να αυξήσετε αυτή την αξία από καιρό σε καιρό είναι να πουλήσετε περιουσιακά στοιχεία ή να προσθέσετε επενδυτές. Μήπως αυτό σημαίνει FSG πρόκειται να πουλήσει Λίβερπουλ; Δεν ξέρω.

«Είναι δουλειά του John Henry, του Tom Werner και του Mike Gordon να διευθύνουν υπεύθυνα το Fenway Sports Group και θεώρησαν ότι αυτή ήταν η ιδανική στιγμή για να διερευνήσουν πιθανές ευκαιρίες για επένδυση στον σύλλογο.»