Λίβερπουλ πρόεδρος αντιδρά στις εκθέσεις μεταφοράς Salah και Mane

Το ζευγάρι των Κόκκινων δεν έχει ακόμη επεκτείνει τις τρέχουσες προσφορές τους, οι οποίες λήγουν το 2023.

Ο πρόεδρος της Λίβερπουλ Tom Werner κατέστησε σαφή τη στάση του συλλόγου σχετικά με τις συμβάσεις του Mohamed Salah και του Sadio Mane.

Ο σύλλογος ήταν σε θέση να επεκτείνει τα συμβόλαια του Αφρικανικού ζεύγους πριν από το παράθυρο μεταφοράς του καλοκαιριού. Και οι δύο παίκτες έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ελίτ συλλόγων, ενώ η Λίβερπουλ συνεχίζει τις προσπάθειές της για να τους συνδέσει με νέες συμφωνίες.

Μαζί, ο Salah και ο Mane πέτυχαν 54 γκολ αυτή τη σεζόν, παραμένοντας ο ακρογωνιαίος λίθος της γραμμής επίθεσης των Κόκκινων. Το ζευγάρι βοήθησε τη Λίβερπουλ να ανταγωνιστεί για τέσσερις τίτλους μέχρι το τελευταίο βήμα.

Ωστόσο, η αβεβαιότητα για το μέλλον τους έχει ενταθεί τις εβδομάδες πριν από την έναρξη της θερινής περιόδου μεταφοράς. Ο Salah φέρεται να είναι μεταξύ των στόχων της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ ο Mane βρίσκεται κάτω από το ραντάρ της Μπάγερν Μονάχου.

Μιλώντας στην Αθλέτικ, ο Τομ Γουέρνερ επέμενε ότι οι Κόκκινοι ελπίζουν να κρατήσουν το ζευγάρι πέρα από τα συμβόλαιά τους.

Είπε: «Θα ήθελα να κρατήσω αυτές τις συζητήσεις εμπιστευτικές, αλλά προφανώς έχουμε εκφράσει την επιθυμία μας να παραμείνουν.

«Πέρα από αυτό, θα το αφήσω στον Τζούλιαν Γουόρντ [αθλητικό διευθυντή της Λίβερπουλ].»

Η Λίβερπουλ ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Champions League το Σάββατο. Ας δούμε αν ο Salah και ο Mane μπορούν να γιορτάσουν τον τρίτο τίτλο τους στη σεζόν μετά την απογοήτευση τους στην Πρέμιερ Λιγκ.