Λίβερπουλ προέτρεψε να μην υπογράψει Arsenal απόβλητος

Ο πρώην παίκτης της Arsenal Perry Gloves προειδοποίησε το Λίβερπουλ ενάντια στην υπογραφή του απόκληρου της Arsenal Shkodran Mustafi.

Ο πρώην πυροβολητής Πέρι Γκρόουβς προειδοποίησε το Λίβερπουλ ενάντια στην υπογραφή του Σκόντραν Μουστάφι.

Ο Γερμανός υπερασπιστής έχει αναδειχθεί ως υποψήφιος έκπληξη για τους Ρεντς καθώς αναζητούν μια επιλογή για το κέντρο έκτακτης ανάγκης πριν κλείσει το παράθυρο μεταφοράς του Ιανουαρίου τη Δευτέρα.

Ο Van Dijk και ο Joe Gomez έχουν ήδη υποστεί μακροχρόνιους τραυματισμούς και άλλα τραύματα στον Fabinho και τον Joel Matip έχουν αφήσει τους πρωταθλητές της βασιλείας σε σύντομο χρονικό διάστημα στην άμυνα.

Μεταξύ αυτών που συνδέονται μεταξύ τους είναι το Issa Diop του West Ham, ο Aaron Long των Red Bulls, και ο Ben Davies του Πρέστον. Αλλού, ο Μουσταφί εξετάζεται επίσης από τους Ρετς.

Ο Γερμανός υπερασπιστής έχει μόνο έξι μήνες στο συμβόλαιό του και οι Πυροβολητές θα τον αφήσουν να φύγει. Ωστόσο, τα ερωτηματικά παραμένουν πάνω από την ποιότητα του υπερασπιστή.

Ο κεντρικός πισώπλατα έχει κάνει πολλά λάθη υψηλού προφίλ κατά τη διάρκεια της παραμονής του στα Εμιράτα. Έχει πέσει κάτω από την ιεραρχία και έχει συμπεριλάβει μόνο τρεις φορές στην Premier League αυτή τη σεζόν.

Ο πρώην Γκάνερ Γκρόουβς, επιμένει ότι ο Μουσταφί θα ήταν κακή εναλλακτική λύση για το Λίβερπουλ.

«Δεν θα έπαιρνα τον Μουσταφί, γιατί τον έχω δει να παίζει για την Άρσεναλ!» Ο Γκρόουβς το είπε στον ΤάλκΣ

«Πάντα έχει ένα λάθος μέσα του. Χάνει την αυτοσυγκέντρωση.»

«Ακόμα και στην αδελφότητα τζίντζερ, δεν μπορώ να τον υποστηρίξω!»

«Αν φέρνεις κάποιον, πρέπει να είναι το ίδιο καλό ή καλύτερο από αυτό που έχεις — και δεν νομίζω ότι είναι ο Μουσταφί.»