Λίβερπουλ προέτρεψε να απαλλαγούμε από βασικό παίκτη αυτό το καλοκαίρι

Λίβερπουλ είναι καλύτερα χωρίς Mohamed Salah και θα πρέπει να κάνει μακριά μαζί του αυτό το καλοκαίρι, ισχυρίζεται πρώην Red και City τερματοφύλακας, David James.

Η Λίβερπουλ θα πρέπει να ψάξει να εξαργυρώσει τον Μοχάμεντ Σαλάχ αυτό το καλοκαίρι, σύμφωνα με τον Ντέιβιντ Τζέιμς, ο οποίος πιστεύει ότι οι Κοκκινοι αποδίδουν καλύτερα χωρίς αυτόν.

Ο επιθετικός βρίσκεται στο Άνφιλντ εδώ και τέσσερα χρόνια και συνεχίζει να είναι παραγωγικός.

Έχασε σχεδόν το τρίτο Golden Boot του την τελευταία μέρα της σεζόν της Πρέμιερ Λιγκ παρά το γεγονός ότι σκόραρε 22 φορές — μία λιγότερο από τον Χάρι Κέιν.

Αλλά ο Salah συνέχισε να διχάζει τη γνώμη καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου του στο Λίβερπουλ.

Ο Αιγύπτιος έχει αντιμετωπίσει κατηγορίες απληστίας και ο Τζέιμς βλέπει τους Ρέντς σαν πιο στιλβωμένη στολή όταν απουσιάζει.

Η πλευρά του Γιούργκεν Κλοπ δεν ήταν η ισχυρή δύναμη που ήταν κάποτε αυτή τη σεζόν με έναν επιθετικό ανασχηματισμό αυτό το καλοκαίρι — και ο πρώην τερματοφύλακάς τους πιστεύει ότι ο Salah πρέπει να είναι αυτός που θα αφήσουν να φύγει.

Είπε Stadium Astro: «Στα μάτια μου, μπορεί να είναι δεύτερος στη λειτουργία Golden Boot, αλλά νομίζω ότι η Λίβερπουλ παίζει καλύτερα χωρίς Salah.

«Η ευκαιρία για τη Λίβερπουλ να εξαργυρώσει ίσως το Salah… όπως λέτε, [Diogo] Jota τότε φυσικά χωράει σε αυτό το μέτωπο τρία, [Roberto] Firmino παίρνει αναμφισβήτητα περισσότερη ελευθερία.

«Στη συνέχεια, το Λίβερπουλ έχει μια νέα δυναμική μπροστά και όχι αυτό που φαίνεται να είναι μια εξάρτηση, ή ήταν μια εξάρτηση, από τους στόχους του Salah.»

Ο James είναι ανένδοτος ότι αυτό το καλοκαίρι είναι η κατάλληλη στιγμή για να εξαργυρώσετε την αιγυπτιακή, αναφέροντας την επιτυχία της Manchester City χωρίς τον Sergio Aguero ως μοντέλο που προχωρά μπροστά.

«Ναι, αύριο. Θα το έκανα τώρα», πρόσθεσε όταν κουίζ σχετικά με το πόσο σύντομα η Λίβερπουλ θα έπρεπε να εξαργυρώσει».

«Δεν έχει να κάνει με το ότι ο Μο Σαλάχ δεν είναι καλός παίκτης, το ρεκόρ του μιλάει από μόνο του.»

«Παρόμοια στα στατιστικά στοιχεία με κάποιον σαν τον [Sergio] Aguero, όπου ο Pep Guardiola μπορεί να κοιτάξει την Πόλη του Μαν και δεν χρειάζεται τον Aguero.»

«Νομίζω ότι η ρευστότητα του Λίβερπουλ διακυβεύεται από τον Salah, παρόλο που σκοράρει.»