Λίβερπουλ: Ο Mane κάνει είσοδο μεταφοράς ανάμεσα σε συνδέσμους της Μπάγερν

Το αστέρι της Σενεγάλης απέχει ένα χρόνο από το τέλος του συμβολαίου του στο Λίβερπουλ.

Sadio Mane έχει παραδεχτεί ότι θέλει μια κίνηση μακριά από το Λίβερπουλ μπροστά από την επόμενη σεζόν.

Η διεθνής εταιρεία της Σενεγάλης δεν μπόρεσε να καταλήξει σε συμφωνία με τους Κόκκινους σχετικά με την ανανέωση της τρέχουσας σύμβασης του. Σύμφωνα με την Αθλέτικ, ο Μάνε έχει ήδη πει στη Λέσχη για την πρόθεσή του να φύγει από το Άνφιλντ αυτό το καλοκαίρι.

Ο ίδιος ο 30χρονος παρέμεινε σιωπηλός για την κίνηση ως επί το πλείστον. Ωστόσο, έχει πλέον παραδεχτεί ότι θα ήθελε να παίξει αλλού την επόμενη σεζόν.

Πρόσφατη δημοσκόπηση στη Σενεγάλη έδειξε ότι το 60 με 70 τοις εκατό των ψηφοφόρων προτίμησε τον Mane για να ξεκινήσει μια νέα πρόκληση. Ερωτηθείς για την έρευνα, ο Mane αποκάλυψε: «Θα κάνω ό, τι θέλουν. Θα δούμε σύντομα.»

Και πρόσθεσε: «Μη βιάζεσαι. Θα το δούμε μαζί»

Η Μπάγερν Μονάχου είναι η πρωτοπόρος για να υπογράψει τη Μάνε αυτό το καλοκαίρι. Ωστόσο, η προτεινόμενη αμοιβή τους είναι χαμηλότερη από τις απαιτήσεις της Λίβερπουλ.

Οι Κόκκινοι πρέπει να πληρώσουν το 15-20% των κερδών που βγάζουν από την πώληση της Μάνε στο Σαουθάμπτον. Ως εκ τούτου, είναι πρόθυμοι να πουλήσουν το αστέρι της Σενεγάλης για περισσότερο από 34 εκατομμύρια λίρες.

Από την άλλη πλευρά, η ίδια η Μπάγερν αγωνίζεται να παρατείνει το συμβόλαιο του Serge Gnabry λόγω των μισθολογικών του απαιτήσεων. Οι Βαυαροί μπορεί να επιταχύνουν τις διαπραγματεύσεις για την υπογραφή του Mane μόλις ανανεώσουν τη συμφωνία του Gnabry ή τον πουλήσουν τις επόμενες εβδομάδες.