Λίβερπουλ: Ο Klopp εξηγεί τη λογική πίσω από την «συναρπαστική» κίνηση του

Οι Κόκκινοι έκαναν μια αιφνιδιαστική κίνηση για τον πρώην αστέρα της Βαρκελώνης την ημέρα της προθεσμίας μεταφοράς.

Ο Γιούργκεν Κλοπ αποκάλυψε τους λόγους τακτικής πίσω από την κίνηση της Λίβερπουλ για τον Άρθουρ.

Ο Βραζιλιάνος μέσος ενώθηκε με τη Λίβερπουλ σε μια απροσδόκητη κίνηση από τη Γιουβέντους.

Η Λίβερπουλ θα πληρώσει ένα δάνειο ύψους £3,9 εκατομμυρίων για τον 26χρονο, ενώ θα έχει την επιλογή να τον υπογράψει μόνιμα για 32,3 εκατομμύρια λίρες το επόμενο καλοκαίρι.

Η κίνηση έρχεται εν μέσω του απογοητευτικό ξεκίνημα της Λίβερπουλ για τη νέα σεζόν. Ωστόσο, ο Κλοπ ελπίζει ότι ο Arthur θα μπορούσε να προσφέρει περισσότερα από απλά χαλάρωση της κρίσης τραυματισμών στο κέντρο του Λίβερπουλ.

Μιλώντας πριν από το επερχόμενο ντέρμπι του Merseyside, το αφεντικό των Κόκκινων δήλωσε: «Πραγματικά χαρούμενος για αυτή τη μεταφορά. Τι φέρνει; Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής, νομίζω ότι όλοι συμφωνούμε σε αυτό.

«Είχε ήδη μια πολύ συναρπαστική καριέρα και είναι ακόμα αρκετά νέος. Είναι στην καλύτερη ηλικία για ποδοσφαιριστής.

«Δίνει ρυθμό, είναι πολύ καλός περαστικός, ωραία πόδια με την μπάλα, μπορεί να απαιτήσει ρυθμό που είναι πολύ σημαντικό. Πολύ καλό σε στενές περιοχές. Μου αρέσει πολύ.

«Γιατί μπορείς να δανείσεις έναν παίκτη σαν αυτόν; Επειδή δεν λειτούργησε 100% στη Γιουβέντους, αλλά το βλέπω ως θετικό γιατί οι δυνατότητες είναι σίγουρα ακόμα εκεί.

«Προφανώς παίζουμε διαφορετικά από το Juve, και όλοι πιστεύαμε ότι θα μπορούσε να ταιριάξει αρκετά καλά. Είμαι ευχαριστημένος.»