Λίβερπουλ: Ο Klopp αποκαλύπτει «θετικό σημάδι» στις διαπραγματεύσεις για τη Salah

Μια νέα παράταση της σύμβασης για την Klopp μπορεί να γίνει το μπαλαντέρ του Λίβερπουλ στις διαπραγματεύσεις τους με την Αίγυπτο διεθνή.

Ο Γιούργκεν Κλοπ ελπίζει ότι η νέα παράταση του συμβολαίου στο Λίβερπουλ θα πείσει τον Μοχάμεντ Σαλάχ να κάνει το ίδιο.

Ο Σαλάχ δεν έχει υπογράψει ακόμα νέα συμφωνία με την Λίβερπουλ καθώς πλησιάζει στο τέλος της τρέχουσας συμφωνίας του στο Άνφιλντ. Αρκετοί σύλλογοι έχουν ήδη εκφράσει το ενδιαφέρον τους να υπογράψουν το αιγυπτιακό αστέρι. Ωστόσο, η νέα σύμβαση του Klopp μπορεί να αλλάξει την κατάσταση υπέρ των Κόκκινων.

Ο Salah έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι τα χρήματα δεν είναι ο μόνος παράγοντας στην απόφασή του να μείνει στο Λίβερπουλ. Με τον Κλοπ να μένει μέχρι το 2026, ο σύλλογος μπορεί τώρα να προσφέρει στον επιθετικό μια πιο σταθερή αθλητική προοπτική στο Άνφιλντ.

Ερωτηθείς σχετικά με τα συμβόλαια του Salah και του Sadio Mane, ο Klopp είπε σε συνέντευξη τύπου: «Αυτό είναι περισσότερο μια ερώτηση για τα αγόρια, τι ακριβώς σημαίνει για αυτούς, αλλά όλα καλά, η σχέση μου μαζί τους είναι μεγάλη.

«Αυτό που θέλω να πω είναι ότι στη ζωή υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα να σκεφτείς, όχι μόνο ποιος είναι ο μάνατζερ αλλά να ξέρεις ποιος είναι ο μάνατζερ και το προπονητικό επιτελείο είναι σημαντικό πράγμα γιατί όταν ξέρεις τι έχεις με άλλους συλλόγους όπου μπορείς να πας, δεν ξέρεις ακριβώς.

«Δεν υπάρχει 100 τοις εκατό σε αυτή την επιχείρηση, αλλά νομίζω ότι είναι πολύ πιθανό να μείνω λίγο περισσότερο, καθώς άλλοι προπονητές βρίσκονται εκεί σε άλλους συλλόγους. Νομίζω ότι είναι όλα είναι σαφές ότι αυτή τη στιγμή.

«Αν είναι ένα θετικό σημάδι για τα αγόρια, ωραία, αλλά δεν νομίζω ότι αυτό θα είναι το μόνο αποφασιστικό πράγμα για οποιαδήποτε απόφαση θέλουν να πάρουν. Είναι η δική τους ζωή, αλλά εμείς απλά θέλαμε να εγγυηθούμε ότι όποιος θέλει να είναι εδώ ξέρει τι μπορεί να περιμένει».