Λίβερπουλ: Ο Carragher θρηνεί την έξοδο από τη Μαίτη καθώς η Μπάγερν φέρνει πιο κοντά

Οι γερμανικοί γίγαντες είναι κοντά στο να οριστικοποιήσουν μια κίνηση για τον Mane πριν από την επόμενη σεζόν.

Ο θρύλος του Λίβερπουλ Τζέιμι Καραγκερ αντέδρασε στα νέα της επερχόμενης μετακίνησης του Sadio Mane στη Μπάγερν Μονάχου.

Όπως αναφέρθηκε νωρίτερα σήμερα, Μπάγερν και Λίβερπουλ κατέληξαν σε συμφωνία για τη μεταφορά του Mane. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Βαυαροί θα καταβάλουν τέλη 32 εκατ. ευρώ για το Mane, το οποίο μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 40 εκατ. ευρώ με πρόσθετα πρόσθετα.

Η μεταφορά τελειώνει την εξαετή παραμονή του Μάνε στο Λίβερπουλ. Το αστέρι της Σενεγάλης συχνά έπαιζε το δεύτερο βιολί του Μοχάμεντ Σαλάχ στο Άνφιλντ. Αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον Καραγκερ να τον διαλέξει ως τον αγαπημένο του παίκτη στο Λίβερπουλ.

Ο θρύλος των Κόκκινων θρήνησε την αναχώρηση του αρχηγού της Σενεγάλης και του ευχήθηκε καλή τύχη μετά την είδηση της μετάθεσης του την Παρασκευή.

«Ο αγαπημένος μου παίκτης από το Λίβερπουλ αυτής της εποχής, ο Sadio Mane αναχωρεί επιτέλους», έγραψε ο Carragher στο Twitter.

«Χαμηλή συντήρηση, υψηλή απόδοση και ποτέ τραυματίες! Τρόπαια και γκολ εν αφθονία, ένας αληθινός θρύλος του Λίβερπουλ. Σ’ ευχαριστώ Sadio!»

Η Λίβερπουλ έχει ήδη υπογράψει την αντικατάσταση του φόργουρ προσθέτοντας τον Darwin Nunez στις τάξεις τους. Έχοντας ήδη ενισχύσει την επιθετική τους γραμμή με τη χειμερινή μεταφορά του Luis Diaz, οι Κόκκινοι φαίνονται έτοιμοι να παίξουν χωρίς την 30χρονη μπροστά.

Από την άλλη πλευρά, η άφιξη του Mane στη Μπάγερν μπορεί να ανοίξει το δρόμο για τη μεταφορά του Robert Lewandowski στη Βαρκελώνη. Ο Πολωνός σταρ επιβεβαίωσε ότι δεν θα υπογράψει νέα συμφωνία στο κλαμπ, αλλά αξιωματούχοι της Μπάγερν επέμειναν ότι θα τον κρατήσουν για το τελευταίο έτος του συμβολαίου του.

Ας δούμε αν μπορούμε να δούμε τη συνεργασία Lewa-Mane στο Allianz Arena την επόμενη σεζόν.