Λίβερπουλ: Ο Κλοπ επιβεβαιώνει σημαντική αύξηση τραυματισμών για τον τελικό του Τσάμπιονς

Οι Κόκκινοι θα έχουν έναν βασικό παίκτη πίσω για την επερχόμενη σύγκρουση τους με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Γιούργκεν Κλοπ αποκάλυψε ότι ο Fabinho θα επιστρέψει στην ομάδα του Λίβερπουλ για τον τελικό του Champions League στις 28 Μαΐου.

Η διεθνής Βραζιλία κουτσαίνοντας από το γήπεδο στο πρώτο μισό της νίκης των Reds’ με 2-1 επί της Aston Villa την Τρίτη. Πιθανότατα θα χάσει τον τελικό του Κυπέλλου FA εναντίον της Τσέλσι αυτό το Σαββατοκύριακο.

Ωστόσο, ο Klopp είναι σίγουρος ότι θα έχει τον έμπειρο μέσο πίσω για την επερχόμενη σύγκρουση της Ρεάλ Μαδρίτης.

«[Αυτός] θα επιστρέψει σίγουρα για τον τελικό [Champions League], και για τον τελικό του Τσέλσι και πριν, θα δούμε, δεν γνωρίζουμε. Αυτο ειναι.

«[Είναι] απολύτως εντάξει. Ο Fab είναι επαγγελματίας, προφανώς δεν ήταν ευχαριστημένος με αυτό, αυτό είναι σαφές, αλλά το πήρε και ήδη αναλαμβάνει τον αγώνα ενάντια στο χρόνο, αν θέλετε. Έτσι είναι τα πράγματα.

«Δεν είναι αρκετό εάν είστε έτοιμοι την Παρασκευή πριν τον τελικό, θα πρέπει να είναι Τρίτη ή Τετάρτη ή κάτι τέτοιο και εργαζόμαστε πάνω σε αυτό και είμαστε όλοι πολύ θετικοί ότι θα συμβεί αυτό. Οπότε είναι απολύτως εντάξει.»

Ο Fabinho παρουσίασε μία από τις καλύτερες επιδόσεις της σεζόν, όταν η Λίβερπουλ νίκησε την Τσέλσι στον τελικό του Κυπέλλου Carabao τον Φεβρουάριο.

Ας δούμε αν οι Κόκκινοι μπορούν να συνεχίσουν το όνειρό τους να κερδίσουν το τετράπολο νικώντας την Τσέλσι και πάλι αυτή την Κυριακή.