Λίβερπουλ νεαρός έξω μέχρι το Δεκέμβριο με τραυματισμό στο μάτι

Ο νεαρός από το Λίβερπουλ βγήκε έξω από τον Οκτώβριο μετά από τραυματισμό στο μάτι. Εδώ είναι μια ενημέρωση από τον γιατρό της λέσχης.

Η Λίβερπουλ ενημέρωσε για τον τραυματισμό του νεαρού Κέρτις Τζόουνς καθώς συνεχίζει να αναρρώνει από οφθαλμικό πρόβλημα.

Ο 20χρονος υπέστη τραυματισμό στο μάτι κατά τη διάρκεια προπόνησης λόγω τυχαίας σύγκρουσης με συμπαίκτη.

Ως εκ τούτου, έχασε τις συναντήσεις των Reds’ εναντίον Ατλέτικο Μαδρίτης και Γουέστ Χαμ.

Τώρα, ο γιατρός του κλαμπ Τζιμ Μόξον είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της Λίβερπουλ για το θέμα του Τζόουνς: «Είναι ένας φρικιαστικός τραυματισμός και πολύ άτυχος, αλλά το σημαντικό πράγμα που πρέπει να τονίσω είναι ότι δεν υπάρχει μόνιμη ζημιά και το όραμά του δεν θα επηρεαστεί πέρα από την περίοδο ανάρρωσης».

«Ωστόσο, η φύση του ζητήματος σημαίνει ότι η προσοχή είναι σημαντική. Πρέπει να του δώσουμε χρόνο να επουλωθεί και δεν μπορούμε να βιαστούμε, επομένως δεν θα είναι μια γρήγορη επιστροφή. Πρέπει να γίνει καλά πριν μπορέσουμε να επανεισαγάγουμε τον Curtis σε πλήρη εκπαίδευση, αλλά στο μεταξύ υπάρχουν πράγματα που μπορεί να κάνει για να διατηρήσει τη φυσική κατάσταση».

«Δεν μπορούμε να θέσουμε ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα σε μια επιστροφή πέρα από αυτό θα είναι αρκετές εβδομάδες από τώρα καθώς θα θεραπεύεται φυσικά, έτσι δεν είναι αυτό που θα ρισκάρουμε και η υπομονή είναι αρετή με αυτή τη συγκεκριμένη ανάκαμψη».

Θεωρείται ότι ο Τζόουνς θα επιστρέψει στην εκπαίδευση το Δεκέμβριο.