Λίβερπουλ θρύλος κάνει Salah πρόβλεψη επέκτασης σύμβασης

Ένας αριθμός παικτών στην ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ λέγεται ότι είναι στη σειρά για ανανέωση και ο αιγυπτιακός εξυπνάκης είναι ένας από αυτούς.

Ο θρύλος του Λίβερπουλ John Barnes αναμένει μια «μακροπρόθεσμη» παράταση του συμβολαίου για τον αστέρα παίκτη του συλλόγου Mohamed Salah.

Ο Salah εντάχθηκε στο Λίβερπουλ με πενταετές συμβόλαιο το 2017 και αμέσως υπέγραψε άλλη μια προσοδοφόρα συμφωνία αφού απολάμβανε μια παραγωγική σεζόν ντεμπούτο στην οποία σκόραρε 44 γκολ σε 52 εμφανίσεις σε όλους τους διαγωνισμούς.

Ο 29χρονος έχει μπει στους τελευταίους 24 μήνες της συμφωνίας, και πρόσφατες αναφορές λένε ότι οι Ρεντς είναι έτοιμοι να του παραδώσουν άλλη παράταση.

Έχει προταθεί ότι η προγραμματισμένη νέα συμφωνία θα δει τον παίκτη που είναι βασικός στην ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ από την άφιξή του από τους Ρομά να έχει σημαντική αύξηση των μισθών των 200.000 λιρών την εβδομάδα.

«Με τον Mohamed Salah να πρόκειται να υπογράψει ένα νέο μακροπρόθεσμο συμβόλαιο στο Λίβερπουλ, το οποίο θα τον μεταφέρει μέχρι την ηλικία των 34 ή 35 ετών, φαντάζομαι ότι αυτό θα ήταν το τελευταίο μεγάλο συμβόλαιό του», είπε ο Barnes, στο Goal, μιλώντας σε συνεργασία με το BonusCodeBets.

«Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να παραμείνει στο Άνφιλντ για πολύ καιρό.

«Αν ο Salah υπογράψει αυτή τη νέα συμφωνία, ίσως όταν γίνει 35 να φύγει για την Κίνα ή το Κατάρ.

«Αλλά αυτή τη στιγμή, έχει τα καλύτερα χρόνια μπροστά του, και είναι σπουδαία νέα για το Λίβερπουλ αν κλείσει μια συμφωνία.»