Λίβερπουλ εκσπλαχνίστηκαν από την έξοδο Sadio Mane, παραδέχεται ο Luis Diaz

Το αστέρι της Σενεγάλης τελείωσε την εξαετή παραμονή του στο Anfield για να ενταχθεί στη Μπάγερν Μονάχου αυτό το καλοκαίρι.

Οι παίκτες της Λίβερπουλ «ξεκοιλιάστηκαν» όταν έμαθαν για την κίνηση του Sadio Mane στη Μπάγερν Μονάχου, σύμφωνα με τον Luis Diaz.

Το αστέρι της Σενεγάλης έφυγε από το Λίβερπουλ μετά από ένα λαμπρό ξόρκι, ενώνοντας τους Βαυαρούς για μια νέα πρόκληση.

Η Λίβερπουλ αισθάνθηκε την απουσία του κατά τη διάρκεια της μη ικανοποιητικής έναρξης τους στη νέα σεζόν. Αλλά ο Diaz λέει ότι η πλευρά του θα «δώσει τα πάντα» για να ανακάμψει και να ανακτήσει την καλύτερη μορφή τους.

«Η ομάδα είχε ξεκοιλιάσει», δήλωσε ο Diaz στην TNT Sports Brasil.

«Προφανώς είναι ένας παίκτης που θα χαθεί σε κάθε σύλλογο. Έχει πάει σε μια μεγάλη ομάδα και εργάζεται για να πετύχει τους στόχους του.»

Ερωτηθείς για τη νίκη της ομάδας του με 2-0 επί των Ρέιντζερς την Τετάρτη, ο Δίας απάντησε: «Είναι απλό. Νίκη, νίκη και νίκη.

«Νομίζω ότι η νίκη σου δίνει πολύ περισσότερη αυτοπεποίθηση, αλλά όχι μόνο αυτό, για να παίξεις καλά και να φύγεις από το γήπεδο με την εντύπωση που έδωσες όλα. Για μένα, αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα.

«Αλλά όταν αυτό δεν συμβαίνει, πρέπει να προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε την προπόνηση για να προσπαθήσουμε να επανορθώσουμε στο επόμενο παιχνίδι. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τη νίκη απόψε, τώρα θα ξεκουραστούμε για να προετοιμαστούμε για αυτό που έρχεται.»