Λίβερπουλ για να ενισχύσει αμυντικές επιλογές; Klopp μετοχές σχέδια Ιανουαρίου

Οι Reds έχουν μεγάλες τρύπες για να συμπληρώσουν την ομάδα τους, αλλά δεν έχουν ακόμη δείξει οποιαδήποτε δραστηριότητα μεταφοράς παρά το γεγονός ότι η χειμερινή αγορά πλησιάζει γρήγορα στο τέλος της.

Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν περιμένει την Λίβερπουλ να κάνει προσθήκες στην ομάδα τους στην αγορά μεταγραφών του Ιανουαρίου.

Η Λίβερπουλ πήγε στον τίτλο της Premier League την τελευταία φορά, κερδίζοντας το πρωτάθλημα με ένα εκπληκτικό περιθώριο 18 πόντων, αλλά δεν ήταν ακριβώς ομαλή ιστιοπλοΐα για αυτούς στην τρέχουσα εκστρατεία.

Μια σημαντική πτώση των προτύπων έχει σημειωθεί με μεγάλο μέρος της ως αποτέλεσμα της αποδυναμωμένης άμυνας.

Ο Βέρτζιλ Βαν Ντικ και ο Τζο Γκόμεζ συνεχίζουν το παρατεταμένο ξόρκι τους στο περιθώριο ενώ η φυσική κατάσταση του Τζόελ Ματίπ ήταν αναξιόπιστη. Ο Γιούργκεν Κλοπ, ως εκ τούτου, αναγκάστηκε να αναζητήσει αυτοσχέδιες λύσεις για την οπισθοδρόμηση του.

Έχουν γίνει κλήσεις για να φέρουν νέα πρόσωπα στο κλαμπ. Ο David Alaba της Μπάγερν Μονάχου και ο Σέρτζιο Ράμος της Ρεάλ Μαδρίτης, οι οποίοι αντιμετωπίζουν ένα αβέβαιο μέλλον, μεταξύ άλλων, έχουν συνδεθεί με τη μετάβαση στο Άνφιλντ.

Το Λίβερπουλ παρέμεινε ήσυχο για το μεγαλύτερο μέρος της θερινής θυρίδας μεταφοράς και ενήργησε μόνο προς την ολοκλήρωσή της. Ελπίζουμε κάτι παρόμοιο έχει προγραμματιστεί για τον Ιανουάριο,. Ο Klopp, ωστόσο, δεν αναμένει καθυστερημένη δουλειά.

«Όχι πραγματικά, όχι», είπε στους δημοσιογράφους, μέσω Express. «Δεν θα έλεγα απολύτως 100% όχι, αλλά δεν περιμένω τίποτα να συμβεί, για να είμαι ειλικρινής».

Ο Klopp αντανακλά τη χειρότερη πορεία του Λίβερπουλ τα τελευταία τέσσερα χρόνια