Λίβερπουλ αστέρι δεν έχει ταξιδέψει στη Γουινέα για το διεθνές καθήκον

Οι Εθνικοί Ελέφαντες κάλεσαν τον Naby Keita παρά τον τραυματισμό του.

Ο μέσος του Λίβερπουλ, Νάμπι Κέϊτα, τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του θεαματικού 5-0 ξυλοδαρμός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, νωρίτερα αυτό το μήνα.

Ο 26χρονος, ο οποίος σήμερα αναρρώνει από τον τραυματισμό, πήρε εκπληκτικά το όνομά του στην ομάδα της Γουινέας για τους επερχόμενους αγώνες.

Ωστόσο, σύμφωνα με την έξοδο Foot224 της Γουινέας, η Keita δεν έχει ταξιδέψει στη Γουινέα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παίκτης σχεδιάζει να παραμείνει στο Λίβερπουλ κατά τη διάρκεια του τρέχοντος διεθνούς διαλείμματος.

Από τη μετακίνησή του από την RB Leipzig το 2018, ο Keita αγωνίζεται συνεχώς για τη φυσική κατάσταση στο Λίβερπουλ. Ο παίκτης ανακτούσε σιγά-σιγά την καλύτερη του μορφή κατά τη διάρκεια της τρέχουσας εκστρατείας, αλλά ένας άλλος ατυχής τραυματισμός έχει διαταράξει το ρυθμό του.

Πότε θα ενταχθεί η Κέϊτα στη Γουινέα;

Οι αξιωματούχοι του Λίβερπουλ δεν έχουν ακόμη δώσει ακριβή ημερομηνία για την ανάρρωση της Κέτια. Ωστόσο, αρκετές πηγές έχουν προτείνει ότι η ανάκαμψη θα διαρκέσει περίπου δύο εβδομάδες.

Η Γουινέα θα παίξει εναντίον της Γουινέας-Μπισάου και του Μαρόκου στους επερχόμενους προκριματικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η Keita σχεδιάζει να συμμετάσχει στην εθνική ομάδα για την εκστρατεία Αφρικανικού Κυπέλλου Εθνών, η οποία ξεκινά τον Ιανουάριο.