Λίβερπουλ ανακοινώνει την πρώτη υπογραφή του καλοκαιριού

Οι επιλαχόντες της Premier League θα καλωσορίσουν τον 19χρονο Φάμπιο Καρβάλιο στις τάξεις τους αυτό το καλοκαίρι.

Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε ότι ο μέσος της Φούλαμ Φάμπιο Καρβάλιο θα μπει στην ομάδα όταν το παράθυρο μεταγραφών ανοίξει ξανά την 1η Ιουλίου.

η 19-year-old γίνεται Liver`s πρώτη υπογραφή για αυτό το καλοκαίρι. Παραλίγο να έρθει με το μέρος του Γιούργκεν Κλοπ στο παράθυρο μεταφοράς του Ιανουαρίου, μόνο και μόνο για να καταρρεύσει η συμφωνία την ημέρα της διορίας.

Αυτή τη φορά, όμως, η Λίβερπουλ έχει τον άνθρωπό της.

Ο Καρβάλιο έχει ήδη ολοκληρώσει την ιατρική του και δέχτηκε πενταετές συμβόλαιο στο Άνφιλντ. Σύμφωνα με διάφορες αναφορές, θα ενταχθεί από το Φούλαμ για ένα τέλος μεταφοράς £5 εκατομμυρίων και £2,7 εκατομμυρίων σε πρόσθετα. Η συμφωνία περιλαμβάνει ρήτρα πώλησης 20%.

Το Portugal U-21 είναι προϊόν της ακαδημίας της Φούλαμ και έπαιξε σημαντικό ρόλο στην προώθηση των Cottagers στην Πρέμιερ Λιγκ, προσφέροντας 10 γκολ και οκτώ ασίστ στο Πρωτάθλημα αυτή τη σεζόν.

Ενώ το Carvalho είναι εκτός συμβολαίου το καλοκαίρι, η Φούλαμ θα λάβει αποζημίωση από την Λίβερπουλ, καθώς συμφώνησαν για την πώληση τον Ιανουάριο. Εάν οι δυο σύλλογοι δεν είχαν καταλήξει σε συμφωνία, το δικαστήριο θα είχε ορίσει την τιμή.