Λίβερπουλ έχουν γίνει προβλέψιμη για τους αντιπάλους πρωτάθλημα, παραδέχεται Alisson

Οι Κόκκινοι δεν έχουν ακόμα διεκδικήσει την πρώτη τους νίκη της νέας σεζόν.

Ο τερματοφύλακας Alisson Becker από το Λίβερπουλ πιστεύει ότι οι αντίπαλες ομάδες έχουν βρει τρόπο να παίξουν ενάντια στους Κόκκινους.

Η Alisson και η συνο υπέστησαν μια απρόσμενη ήττα με 2-1 εναντίον της Manchester United, καθώς παρέμειναν χωρίς νίκη στη νέα εκστρατεία.

«Οι ομάδες, όταν παίζουν εναντίον μας, γνωρίζουν τον τρόπο που παίζουμε και προσπαθούν να το εκμεταλλευτούν και προσπαθούν να το χρησιμοποιήσουν εναντίον μας», δήλωσε η Alisson στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

«[Είναι] κάτι που τις περισσότερες φορές λειτουργεί για εμάς, [αλλά] μερικές φορές τιμωρούμαστε γι ‘αυτό και απόψε είναι ό, τι συνέβη.

«Μερικές φορές πρέπει να είμαστε πιο τέλειοι σε ένα παιχνίδι. Είναι δύσκολο να το κάνουμε αυτό, αλλά σαν ομάδα που είμαστε μαζί μπορούμε να το κάνουμε αυτό και μπορούμε να βελτιωθούμε.

«Απλά πρέπει να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά στο παιχνίδι μας σε όλα και να αμυνόμαστε με την μπάλα.»

Η ήττα του Ολντ Τράφορντ ήταν η πρώτη ήττα της Λίβερπουλ στην Πρέμιερ Λιγκ σε οκτώ μήνες.

Ο Alisson κατηγορεί τις κακές αποφάσεις των Reds στο γήπεδο για το αποτέλεσμα, ενώ παραδέχεται ότι δεν είχαν αρκετή ένταση στις πιέσεις τους.

«Γνωρίζαμε ότι μπορούσαν να παίξουν έτσι και προετοιμάσαμε το παιχνίδι για διαφορετικές καταστάσεις, αλλά μερικές φορές στον αγώνα πρέπει να προσαρμοστείς ως ομάδα, αλλά το ξέραμε ήδη», πρόσθεσε.

«Εκπαιδευόμαστε και προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι σκεπτόμενοι διαφορετικές δυνατότητες. Πιστεύω ότι ήμασταν καλά προετοιμασμένοι, αλλά θα μπορούσαμε να αποδώσουμε καλύτερα στο γήπεδο κάνοντας καλύτερες επιλογές και καλύτερες κινήσεις και όντας λίγο πιο επιθετικοί με έναν καλό αμυντικό τρόπο.»