Λίβερπουλ έδωσε νέα ανησυχία τραυματισμό μετά Firmino χτύπημα

Ο πονοκέφαλος του Γιούργκεν Κλοπ επιδεινώνεται κατά τη διάρκεια της διεθνούς διακοπής, καθώς οι επιλογές επίθεσης του έχουν μειωθεί περαιτέρω.

Το Takumi Minamino του Λίβερπουλ αναγκάστηκε να αποσυρθεί από την ιαπωνική ομάδα λόγω τραυματισμού, ανακοίνωσε το Σάββατο η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της χώρας.

Το Minamino δεν είχε χαρακτηριστεί στον προκριματικό αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ιαπωνίας εναντίον του Ομάν την Πέμπτη παρά το γεγονός ότι ήταν διαθέσιμο ως υποκατάστατο.

Ο 26χρονος πιθανότατα σώζεται για τη σύγκρουση κρίσης με την Κίνα την επόμενη εβδομάδα, αλλά δεν θα παίξει κανένα ρόλο σε αυτό το παιχνίδι δυστυχώς, καθώς και στο επόμενο παιχνίδι εναντίον της Σαουδικής Αραβίας αφού αναγκάστηκε να μπει στο τραπέζι θεραπείας.

Η φύση και η έκταση του τραυματισμού του είναι απροσδιόριστο προς το παρόν, αλλά ο παίκτης πρόκειται να πετάξει πίσω στο Merseyside για να αξιολογηθεί από το ιατρικό προσωπικό του Λίβερπουλ.

Jurgen Klopp θα είναι εφίδρωση πάνω από τη φυσική κατάσταση του Minamino ειδικά λαμβάνοντας υπόψη Roberto Firmino είναι επίσης έξω τραυματίες με ένα πρόβλημα hamstring. Λίβερπουλ συνεχίσει δράση Premier League σε περίπου μία εβδομάδα, κάνοντας μια επίσκεψη στο Λιντς Γιουνάιτεντ.

Μια δήλωση που δημοσιεύτηκε από την Ιαπωνική FA στην επίσημη ιστοσελίδα της αναφέρει: «Ο μέσος Takumi Minamino (Λίβερπουλ FC) αποσύρθηκε από την ομάδα λόγω τραυματισμού πριν από τον τελικό της Ασίας (Road to Qatar) αγώνα εθνικής ομάδας Κίνας.

«Θα σας ενημερώσουμε για επιπλέον συγκλόνητους παίκτες να αντικαταστήσουν Minamino μόλις αποφασιστούν.»