Κόντε: Η Ίντερ είναι 95% κοντά στο να είναι Ήρωες

Ο Antonio Conte χαιρέτισε τη νοοτροπία των νικητών παικτών του καθώς πλησιάζουν τον τίτλο Serie A.

Ο Αντόνιο Κόντε ήταν ευχαριστημένος με τη σκληρή νίκη της πλευράς του επί της Βερόνας το απόγευμα της Κυριακής.

Ο Matteo Darmian αποφάσισε το παιχνίδι με ένα τελικό γκολ από τον πάγκο που έβαλε την Inter ίντσες κοντά στο να στεφθεί Serie A Champions.

Δύο ακόμα νίκες για τους Nerrazurri και θα σφίγγουν αυτό που θα είναι ο πρώτος τους τίτλος σε μια δεκαετία.

Έχοντας κερδίσει τίτλους σε όλη την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης της Γιουβέντους και της Τσέλσι, ο Κόντε γνωρίζει πολλά για τη νίκη και έχει μείνει ευχαριστημένος με τη νοοτροπία της πλευράς του αυτή τη σεζόν.

«Η μπάλα είναι βαρύτερη τώρα, πολλοί παίκτες δεν έχουν ζήσει ποτέ αυτή την κατάσταση και είναι αναμφισβήτητο ότι λίγοι παίκτες έχουν επηρεαστεί από αυτό», δήλωσε ο Ιταλός αρχηγός στο Sky Sport Italia μετά το παιχνίδι.

«Παίξαμε δύο καλά παιχνίδια εναντίον της Νάπολι και της Σπέτσια. Είπαν ότι είχαμε σταματήσει τους εαυτούς μας, αλλά δεν ήταν έτσι.»

«Κατακτώντας να κερδίσετε αυτή τη σεζόν, σημαίνει να κάνετε αυτόν τον ποδοσφαιριστή να γίνει νικητές. Ποτέ μην ξεχνάτε ότι οι άλλοι ρίχνουν πόντους. Ήμασταν συνεπείς. Μερικές φορές υποφέρουμε λίγο περισσότερο, αλλά κρατάμε το πόδι μας στο πεντάλ του γκαζιού».

Ο Κόντε ήταν σε μια χαρούμενη διάθεση το βράδυ, καθώς γιόρταζε άγρια το γκολ του Ματέο Ντάρμιαν. Δεν είναι η πρώτη φορά που τον βλέπουν να γιορτάζει με τόσο ξέφρενο τρόπο στο περιθώριο. Εξήγησε γιατί αυτό σήμαινε τόσα πολλά γι’ αυτόν.

«Είναι εύκολο να το εξηγήσω. Σε αυτή τη διαδρομή, βλέπω το 95 τοις εκατό του Scudetto», πρόσθεσε.

«Πιστεύω ότι ήταν μια σημαντική διαδρομή, δεν την έχουμε κερδίσει ακόμα, αλλά ήταν σημαντικό να κερδίσουμε ενάντια σε μια ομάδα που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα, μια πολύ φυσική ομάδα που δεν είχε τίποτα να χάσει.

«Αυτές οι νίκες άξιζαν εννέα πόντους.»