Κριστιάνο Ρονάλντο χρεώνονται από την αγγλική FA πάνω από το τηλέφωνο συντριβή περιστατικό

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έσπασε το τηλέφωνο ενός ανεμιστήρα της Έβερτον μετά την ήττα της Man Utd εναντίον της Έβερτον.

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (FA) έχει κατηγορήσει Κριστιάνο Ρονάλντο για ένα περιστατικό στο Goodison Park την περασμένη σεζόν.

Μετά την ήττα της Manchester United με 1-0 εναντίον της Έβερτον τον Απρίλιο, εμφανίστηκε ένα βίντεο με τον Ρονάλντο να φαίνεται να σπάει το τηλέφωνο ενός υποστηρικτή.

Η αστυνομία του Merseyside ανέκρινε τον Ρονάλντο σχετικά με την υποτιθέμενη επίθεση πριν του δώσει μια προειδοποίηση τον περασμένο μήνα.

Η FA έχει πλέον κατηγορήσει τον αστέρα της Man Utd για παραβίαση του Κανόνα Ε3, ο οποίος σχετίζεται με «ανάρμοστη ή/και βίαιη συμπεριφορά».

Μετά το περιστατικό, ο Ρονάλντο εξέδωσε μια συγγνώμη στο Instagram.

«Ποτέ δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίσεις συναισθήματα σε δύσκολες στιγμές όπως αυτή που αντιμετωπίζουμε», έγραψε.

«Ωστόσο, πρέπει πάντα να είμαστε σεβαστοί, υπομονετικοί και να δίνουμε το παράδειγμα σε όλους τους νέους που αγαπούν το όμορφο παιχνίδι.

«Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη για το ξέσπασμά μου και, αν είναι δυνατόν, θα ήθελα να καλέσω αυτόν τον υποστηρικτή να παρακολουθήσει έναν αγώνα στο Old Trafford ως ένδειξη δίκαιου παιχνιδιού και ευγενούς άμιλλας».

Μετά από ένα απογοητευτικό ξεκίνημα για τη νέα σεζόν στο Old Trafford, ο Ρονάλντο εντάχθηκε στην Πορτογαλία για τους φίλους της πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η πλευρά του Φερνάντο Σάντος θα αντιμετωπίσει την Τσεχική Δημοκρατία την Παρασκευή προτού αντιμετωπίσει την Ισπανία την επόμενη εβδομάδα.