Κριστιάνο Ρονάλντο χαρακτηριστικά ως Πορτογαλία λανσάρει κιτ Παγκόσμιο Κύπελλο 2022

Οι πρωταθλητές Ευρώπης του 2016 παρουσίασαν τα νέα τους εντός και εκτός έδρας κιτ για το επερχόμενο τουρνουά στο Κατάρ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν στη διάθεσή της για να βοηθήσει την Πορτογαλία να λανσάρει το νέο της κιτ για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022.

Οι Navigators έχουν πάει για ένα μάλλον τολμηρό σχεδιασμό Nike. Η φανέλα του σπιτιού τους διαθέτει διαγώνιο σχέδιο μισού και μισού, χρησιμοποιώντας τα παραδοσιακά χρώματα του κόκκινου πιπεριού και του φαραγγιού της χώρας.

«Τα κιτ της Πορτογαλίας για το 2022 σηματοδοτούν μια νέα εποχή στον ορίζοντα για τα futebol português», ανέφερε δήλωση της Nike.

«Στο home kit, το Pepper Red και το Gorge Green, με το Gold Dart να ανατροπεί, γνέφουν προς την πορτογαλική σημαία, ενώ μια διαγώνια γραμμή μιμείται τη σημαία τυλιγμένη γύρω από το σώμα. Η εθνική υπερηφάνεια φαίνεται μέσα από το έμβλημα του Federação Portuguesa de Futebol (FPF) και του armilar esfera, που χρησιμοποιείται ως έμπλαστρο στο πίσω κολάρο.»

Όσον αφορά την εκτός έδρας έκδοση του κιτ του Παγκοσμίου Κυπέλλου Πορτογαλίας, η Nike πρόσθεσε: «Το εκτός έδρας κιτ χρησιμοποιεί το Sail White, έναν υπόλευκο τόνο, για να εξασφαλίσει ότι ο πορτογαλικός σύλλογος ξεχωρίζει σε μια θάλασσα από φωτεινά λευκά κιτ».

Ο Ρονάλντο και η Πορτογαλία βρίσκονται στον όμιλο Η για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 μαζί με την Γκάνα, την Ουρουγουάη και τη Νότια Κορέα.

Θα ξεκινήσουν το τουρνουά εναντίον της Γκάνα στις 24 Νοεμβρίου στο Στάδιο 974 στη Ντόχα.