Κριστιάνο Ρονάλντο αποκαλύπτει σχέδιο για «ματ» Lionel Messi

Ο Πορτογάλος αρχηγός ελπίζει να ξεπεράσει τον παλιό αντίπαλό του πριν το πέμπτο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δήλωσε ότι θα ήθελε να είναι αυτός που θα κάνει ματ Λιονέλ Μέσι στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2022 της FIFA.

Αυτά τα σχόλια έγιναν όταν οι δύο σούπερ σταρ πόζαραν για μια εικονική φωτογραφία παίζοντας σκάκι σε χαρτοφύλακα Louis Vuitton, μια μέρα πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ.

«Μου άρεσε να κάνω αυτή την καμπάνια με τον Louis Vuitton. Ήταν ένα όνειρο να προσκληθεί ως πρεσβευτής», δήλωσε ο Ρονάλντο σε συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα.

«Είμαι πολύ σίγουρος και αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά. Θα ήθελα να είμαι ο παίκτης για να ματ Messi. Συνέβη στο σκάκι και στο ποδόσφαιρο, θα ήταν μαγεία».

Θα αλλάξει το Παγκόσμιο Κύπελλο τη συζήτηση GOat;

Η συζήτηση Ronaldo-Messi παραμένει ένα καυτό θέμα, με πολλούς οπαδούς να εξακολουθούν να είναι διχασμένοι για το ποιος είναι ο καλύτερος από τους δύο. Οι επιθετικοί έχουν κυριαρχήσει στη μεγάλη σκηνή για πάνω από μια δεκαετία, και στα μάτια πολλών, είναι δύο από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές στην ιστορία.

Αλλά καθώς ούτε ο Ρονάλντο ούτε ο Μέσι έχουν κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο ακόμα, θα μπορούσε η δόξα στο Κατάρ να διευθετήσει τη συζήτηση GOAD;

«Ακόμα κι αν κερδίσω το Παγκόσμιο Κύπελλο, αυτή η συζήτηση θα συνεχιστεί», πρόσθεσε ο Ρονάλντο.

«Μερικοί άνθρωποι με συμπαθούν περισσότερο, κάποιοι με συμπαθούν λιγότερο, όπως στη ζωή, κάποιοι σαν ξανθιές, κάποιοι σαν μελαχρινές.

«Το Παγκόσμιο Κύπελλο θα είναι πάντα μια βιτρίνα. Αλλά αν μου πεις ότι δεν θα κερδίσεις άλλα τουρνουά στην καριέρα σου, θα εξακολουθώ να είμαι χαρούμενος, δεδομένων όλων όσων έχω καταφέρει.

«Είμαι περήφανος για όλα τα επιτεύγματά μου. Θα είναι ένα όνειρο, προφανώς. Ας δούμε, ελπίζω όλη η ενέργεια να είναι στη σωστή πλευρά, στο πλευρό μας».

Ο Ρονάλντο και η Πορτογαλία θα ξεκινήσουν την εκστρατεία του Παγκοσμίου Κυπέλλου την Πέμπτη εναντίον της Γκάνα στην ομάδα H.