Κριστιάνο Ρονάλντο «έξαλλος» με τον Ralf Rangnick για παράλειψη ντέρμπι Μάντσεστερ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι έξαλλος με τον Ραλφ Ράνγκικ που τον άφησε έξω από την ομάδα της Μαν Γιουνάιτεντ για το ντέρμπι της Κυριακής.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο φέρεται να είναι έξαλλος με την απόφαση του Ραλφ Ράνγκικ να τον παραλείψει από την ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όταν κατέλαβαν την Μάντσεστερ Σίτι την Κυριακή.

Ο Ρονάλντο έμεινε έξω από την ομάδα και εκτοξεύτηκε στην Πορτογαλία, ενώ η United χτυπήθηκε 4-1 από τους άνδρες του Pep Guardiola.

Ο Ράνγκικ αποκάλυψε ότι ο 37χρονος έμεινε απέξω λόγω επανάληψης ενός προβλήματος ισχίου. Ωστόσο, σύμφωνα με την The Sun, ο Ρονάλντο ήταν έξαλλος με την απόφαση του προσωρινού διευθυντή να τον αποκλείσει από την ομάδα αγωνιστικών.

Η απόφαση του επιθετικού να πετάξει στην Πορτογαλία αντί να υποστηρίξει τους συμπαίκτες του ήρθε ως έκπληξη για πολλούς. Αναφορές ισχυρίστηκαν επίσης ότι η ομάδα θεώρησε ότι ο Ρονάλντο έλειπε σοβαρά, καθώς η ομάδα θα είχε επωφεληθεί από την παρουσία του στο καμαρίνι.

Ο Rangnick επαναβεβαίωσε μετά το παιχνίδι ότι ο Ρονάλντο όντως τραυματίστηκε για το παιχνίδι, ωστόσο, ο πρώην United παίκτης Roy Keane αμφισβήτησε αν υπήρχε περισσότερο στο θέμα από ό, τι συναντά το μάτι.

Keane είπε: «Νομίζω ότι η έκπληξη υπάρχει με τον Ρονάλντο. Ποτέ δεν είμαι σίγουρος πότε έρχονται και λένε ότι είναι καμπτήρας ισχίου.»

Όταν ρωτήθηκε αν ένιωθε ότι υπήρχε κάτι περισσότερο σε αυτό, ο Keane πρόσθεσε: «Φαίνεται να υπάρχει. Απλά δεν μου αρέσει όταν ένας διευθυντής μιλάει για αυτόν τον καμπτήρα ισχίου. Δεν το καταλαβαίνω.

«Μιλάμε για Ronaldo είναι σχεδόν κάποια μικρή μηχανή, είναι πολύ σπάνια τραυματίες, αλλά κάθε τώρα και ξανά βγαίνει με αυτό. Ο καμπτήρας του ισχίου, δεν μου κολλάει.»

Ο πέντε φορές νικητής Ballon d’Or επέστρεψε στην προπόνηση την Τρίτη και ήταν το τελευταίο μέλος της ομάδας που έφυγε από το Carrington.

Οι United είναι οι επόμενοι αντιμέτωποι με την Τότεναμ στην Premier League, καθώς θέλουν να επιστρέψουν από την ήττα του Σαββατοκύριακου στο City.