«Καμία βελτίωση» Άρσεναλ προέτρεψε να απαλλαγούμε από δύο παίκτες

Ο θρύλος της Άρσεναλ, Τόνι Άνταμς, έχει βάλει τις επιλογές της δεξιάς πλάτης του συλλόγου, ισχυριζόμενος ότι ο Έκτορ Μπέλεριν και ο Σέντρικ Σοάρες δεν είναι αρκετά καλοί.

Ο Τόνι Άνταμς είναι της γνώμης ότι η Άρσεναλ θα πρέπει να προχωρήσει από τις τρέχουσες επιλογές της δεξιάς πλάτης στους Έκτορ Μπέλεριν και Σέντρικ Σοάρες.

Ο θρύλος των Gunners ήταν επικριτικός για τον Ισπανό στο παρελθόν, ενώ η υπογραφή του Cedric από το Σαουθάμπτον αύξησε τα φρύδια.

Bellerin έχει καεί ζεστό και κρύο αυτή τη σεζόν, έχοντας αποτύχει να εκτελέσει με συνέπεια στο ανώτερο επίπεδο. Από τότε που επέστρεψε από τον τραυματισμό, ο πλήρης πλάτη έμοιαζε με σκιά του προηγούμενου εαυτού του.

Ο Cedric μεταφέρθηκε στον «αντίπαλο» Bellerin, αλλά επίσης απέτυχε να συγκεντρώσει μια συνεπή σειρά παραστάσεων.

Βλέποντας ότι η άφιξη του Cedric δεν έφερε καμία σημαντική βελτίωση, ο Tony Adams προέτρεψε την Arsenal να πουλήσει και τις δύο δεξιές πλάτες για να συγκεντρώσει χρήματα για ένα καλό.

Είπε στο Stadium Astro: «Αν φέρνεις παίκτες χαμηλότερου επιπέδου, δεν έχεις κάποιον που να είναι λιγότερο από αυτό που έχεις».

«Σέντρικ, είναι καλύτερος από τον Μπέλεριν; Έχετε κάνει κάποια βελτίωση εκεί; Πάρ’ το ή άφησέ το.»

«Ή μου λες ότι χρειαζόμαστε δύο; Ξεφορτώσου δύο και πάρε ένα καλό! Αυτή θα ήταν η γνώμη που θα είχα».

«Πάντα φέρνεις τους παίκτες καλύτερους από αυτούς που έχεις ή δεν τους φέρνεις στο κλαμπ.»

Έχοντας υπόψη τα παραπάνω, οι Πυροβολητές θα μπορούσαν να σκεφτούν να πουλήσουν τον Bellerin αυτό το καλοκαίρι. Το 25-year-old είναι στο ραντάρ της Βαρκελώνης και της PSG και θα εξακολουθεί να επιβάλλει ένα αξιοπρεπές τέλος μεταφοράς.

Από την άλλη πλευρά, ο Cedric είναι ήδη 29 ετών και μόλις πρόσφατα προσχώρησε στους Gunners σε μια τετραετή συμφωνία. Η εκφόρτωση των Πορτογάλων θα μπορούσε να είναι ένα μάλλον δύσκολο έργο.