«Καλύτερα πράγματα που αξίζει να περιμένει» Klopp ευχαριστημένος από τη νέα συμφωνία Salah

Το αστέρι της Αιγύπτου υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία στο Άνφιλντ μετά από μια μακρά αντιπαράθεση συμβολαίων με την ομάδα.

Ο Γιούργκεν Κλοπ αντέδρασε όταν η Λίβερπουλ υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον Μοχάμεντ Σαλάχ.

Μετά από μήνες αβεβαιότητας για το μέλλον του, ο Salah τελικά έκανε μια νέα συμφωνία στο Λίβερπουλ.

Το νέο συμβόλαιο του αστέρα του επιθετικού ισχύει μέχρι το 2025, με αναφορές να λένε ότι θα κερδίζει περίπου 350.000 λίρες την εβδομάδα στο Άνφιλντ.

«Αυτό είναι ένα ιδιαίτερο δώρο για τους υποστηρικτές μας για να απολαύσουν ακόμα περισσότερο το Σαββατοκύριακο τους. Είμαι βέβαιος ότι θα υπάρξουν κάποιοι εορτασμοί για αυτά τα νέα απόψε», δήλωσε ο διαχειριστής στην επίσημη ιστοσελίδα του Λίβερπουλ.

«Πραγματικά ευχαριστημένος — πολύ, πολύ ευχαριστημένος. Είναι η καλύτερη απόφαση για μας και η καλύτερη απόφαση για αυτόν. Ανήκει μαζί μας, νομίζω. Αυτό είναι το κλαμπ του τώρα.»

Ο Salah μετακόμισε στο Λίβερπουλ από τη Ρώμη το 2017 και γρήγορα εξελίχθηκε σε έναν από τους καλύτερους απεργούς στην Premier League.

Στις 254 εμφανίσεις του στους Κόκκινους, το αστέρι της Αιγύπτου σκόραρε 156 γκολ, διεκδικώντας την ένατη θέση στα charts τέρματος όλων των εποχών της ομάδας.

Klopp πρόσθεσε: «Φυσικά έχει πάρει λίγο χρόνο, αλλά αυτό είναι απολύτως εντάξει και τα καλύτερα πράγματα αξίζει πάντα να περιμένετε ούτως ή άλλως.

«Ο Μο είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Είναι φυσιολογικό να υπάρχουν πράγματα που πρέπει να ταξινομήσετε όταν βρίσκεστε στο επίπεδό του. Μεγάλη δόξα στον Τζούλιαν Γουόρντ και τον Μάικ Γκόρντον που μας οδήγησαν σ’ αυτόν τον προορισμό.

«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι τα καλύτερα χρόνια του Μο θα έρθουν ακόμα. Και αυτό λέει κάτι, επειδή οι πρώτες πέντε σεζόν εδώ είναι η ουσία του θρύλου.

«Από άποψη φυσικής κατάστασης, είναι μια μηχανή — στο πιο απίστευτο σχήμα. Δουλεύει σκληρά γι’ αυτό και παίρνει τις ανταμοιβές του. Η ικανότητά του και το επίπεδο των ικανοτήτων του ανεβαίνουν κάθε σεζόν, και η λήψη αποφάσεων έχει πάει και σε άλλο επίπεδο».