«Καλά πράγματα θα βγουν από την κίνηση του Μέσι στην PSG — Κρος

Ο Γερμανός μέσος προσθέτει καύσιμα στις αδιάκοπες φήμες που συνδέουν τους Γάλλους με το Σαντιάγο Μπερναμπέου.

Ένας αισιόδοξος Τόνι Κρος ελπίζει ότι «θα βγουν καλά πράγματα από» η μετακόμιση του Λάιονελ Μέσι στο Παρίσι Σεν Ζερμέν, υπονοώντας ότι η μεταφορά θα μπορούσε να οδηγήσει τελικά στην ένταξη του Κίλιαν Μμπάπε στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης να υπογράψει το Mappe δεν είναι είδηση, με τον παίκτη να είναι στη λίστα επιθυμιών του συλλόγου από τις μέρες του Μονακό.

Ο 22χρονος είναι γνωστός θαυμαστής των θρύλων της Ρεάλ Μαδρίτης Ζινεντίν Ζιντάν και Κριστιάνο Ρονάλντο και υποτίθεται ότι σκοπεύει επίσης να εντοπίσει τα βήματα των ειδώλων του στην ισπανική πρωτεύουσα.

Η απροθυμία του να δεσμευτεί για νέους όρους στην PSG παρά το γεγονός ότι εισήλθε στο τελευταίο έτος του τρέχοντος συμβολαίου του μπορεί να αποτελεί ένδειξη ότι ο Γάλλος αποφάσισε να επιδιώξει τη φιλοδοξία του, ειδικά αν ληφθεί υπόψη ότι τώρα δεν είναι πλέον ο κύριος άνθρωπος στο Parc des Princes.

«Θα δούμε πώς όλα θα πάνε έξω (κίνηση Messi στο PSG),» είπε ο Kroos μιλώντας με τον αδελφό του, Felix, στο κοινό podcast τους Einfach mal luppen.

«Ίσως η κίνηση να είναι καλή για εμάς, επειδή ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής μας έχει χάσει τον καλύτερο παίκτη τους. Και ίσως ακόμα πιο καλά πράγματα να βγουν από αυτό ως αποτέλεσμα.

«Ίσως [ένας παίκτης] από το Παρίσι να έρθει μαζί μας… Αν αυτό (η υπογραφή Mappe για τη Μαδρίτη) συμβεί — δεν ξέρω — όλη αυτή η συμφωνία με τον Μέσι σίγουρα δεν θα ήταν μειονέκτημα για εμάς».