Κίνηση Chelsea για την παρείσακτη Βαρκελώνη εν μέσω προβλημάτων πλήρους πλάτης

Οι γίγαντες της Πρέμιερ Λιγκ είναι πρόθυμοι να κάνουν μια προσφορά για τον Sergino Dest αυτό το χειμώνα.

Τσέλσι, ο Μπεν Τσίλγουελ υπέστη τραυματισμό ACL τον περασμένο μήνα. Διευθυντής Thomas Tuchel έχουν χρησιμοποιήσει αρκετούς παίκτες στη θέση μετά το σχέδιό του να ανακαλέσει Emerson Palmieri από τη Λυών απέτυχε. Ωστόσο, φαίνεται ότι οι αξιωματούχοι του συλλόγου είναι επιτέλους επί του σκάφους για να υπογράψουν μια νέα πλήρη επιστροφή τον Ιανουάριο.

Σύμφωνα με την Ελ Νασιονάλ, οι Μπλουζ είναι πρόθυμοι να κάνουν προσφορά τον Ιανουάριο για τον Sergino Dest.

Μια πιθανή μεταφορά θα δώσει στην πλευρά του Τούσελ μια μεγάλη ώθηση στην ομάδα. Ο Γερμανός διευθυντής βασιζόταν στον Ρις Τζέιμς για να καλύψει την απουσία του Τσίλγουελ. Ωστόσο, η διεθνής Αγγλία υπέστη τραυματισμό στον τένοντα κατά τη διάρκεια της κλήρωσης 1-1 της Τσέλσι εναντίον του Μπράιτον στις 29 Δεκεμβρίου.

Κύριος στόχος του συλλόγου για τη θέση ήταν ο Lucas Digne, ο οποίος εντάχθηκε στην Aston Villa την Πέμπτη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η τιμή του παίκτη είχε τρομάξει την Τσέλσι καθώς έψαχνε για φθηνότερες επιλογές.

Μετά την επιστροφή του Dani Alves στη Βαρκελώνη, ο Dest είναι για άλλη μια φορά στον πάγκο, παλεύοντας να κερδίσει αρκετό χρόνο παιχνιδιού. Ο Ισπανικός σύλλογος μπορεί να είναι πρόθυμος να πουλήσει τον παίκτη για περίπου €20 εκατ. αυτόν τον χειμώνα. Παρά το γεγονός ότι προτιμά να παίξει στη δεξιά πλευρά, ο Δest έχει τη δυνατότητα να εκτελέσει και στις δύο πτέρυγες.

Μια απροσδόκητη λύση

Ο Τούσελ έχει χρησιμοποιήσει ακόμα και τον Κρίστιαν Πουλίσιτς ως αριστερή πτέρυγα στα πρόσφατα παιχνίδια της πλευράς του. Το αφεντικό της Τσέλσι λέει ότι είναι ικανοποιημένος με τον τρόπο με τον οποίο η ευελιξία του Πούλισιτς βοήθησε την ομάδα κατά τη διάρκεια της κρίσης τραυματισμών.

Σε μια συνέντευξη την Τρίτη, ο Γερμανός διευθυντής είπε: «Είναι αλήθεια ότι τον μετακινήσαμε λίγο, αλλά στο τέλος θέλουν να παίξουν, και είναι καλό αν μπορούν να παίξουν περισσότερες θέσεις.

«Μπορείτε πάντα να υποστηρίζετε ότι θα ήμουν πιο συνεπής ή καλύτερη αν είχα μια σαφή θέση, αλλά ίσως τότε να έχετε λιγότερα λεπτά ή να αντιμετωπίσετε ακόμα περισσότερο ανταγωνισμό, επειδή μπροστά έχουμε δύο ή τρεις παίκτες σε κάθε θέση.

«Έτσι, πρώτα απ’ όλα είναι καλό πράγμα, ήταν επίσης ένα κακό σημάδι επειδή σημαίνει ότι είχαμε προβλήματα στην αριστερή και δεξιά πτέρυγα με τραυματισμούς και μας βοήθησε εκεί έξω.

«Είμαστε ευχαριστημένοι με τον αντίκτυπο που έχει.

«Μπορεί να παίξει πολλά λεπτά, χρειάζεται να παίξει πολλά λεπτά, έχει μια φυσική ικανότητα που μπορεί να μας βοηθήσει.

«Φυσικά όλοι θέλουν να έχει αριθμούς, όλοι θέλουν να είναι αποτελεσματικός, και μπορούμε να βελτιώσουμε τους πάντες, μπορούμε να βελτιώσουμε σε αυτό. Και από εκεί πάμε, αυτή είναι η κατάσταση.»