Κίνδυνος «δεν είναι ακόμη σε πλήρη φυσική κατάσταση», παραδέχεται Ancelotti μπροστά από τη σύγκρουση Λεβάντε

Στο Ciutat de Valencia, ο Βέλγος υπέστη μία από τις σοβαρότερες αποτυχίες του, και δεν θα είναι στο βέλτιστο επίπεδο κατά την επιστροφή του.

Eden Hazard είναι «δεν είναι σε πλήρη fitness ακόμα», παραδέχεται Carlo Ancelotti πριν από τη συνάντηση La Liga Ρεάλ Μαδρίτης με τον Λεβάντε την Κυριακή.

Τα θέματα φόρμας και φυσικής κατάστασης, ιδιαίτερα τα τελευταία, αποτελούν εμπόδιο για τον Hazard καθ’ όλη τη διάρκεια της σύντομης διαμονής του μέχρι στιγμής στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Από τότε που έφτασε στην ισπανική πρωτεύουσα με μια κίνηση €100 εκατ. πίσω το 2019, ο πρώην άνθρωπος της Τσέλσι πέρασε 487 ημέρες στο περιθώριο και έχασε συνολικά 59 παιχνίδια club, σύμφωνα με την Transfermarkt.

Ο 30χρονος, ωστόσο, έκανε καλή αλλαγή στο άνοιγμα της La Liga του Λος Μπλάνκου την περασμένη εβδομάδα, παρέχοντας βοήθεια στη νίκη 4-1 επί του Αλαβές.

Έχει συμπεριληφθεί στην ομάδα της αγωνιστικής για να αντιμετωπίσει τον Λεβάντε και ενώ το αν ο επιτιθέμενος θα ξεκινήσει είναι αμφίβολο, πιθανότατα θα καταφέρει να βγει από τον πάγκο.

«Νομίζω ότι ο Χάζαρντ τα κατάφερε καλά. Δεν είναι ακόμα σε πλήρη φυσική κατάσταση, αλλά είναι κοντά», δήλωσε ο Ancelotti κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου πριν τον αγώνα.

«Έχει εργαστεί εξαιρετικά σκληρά σε κάθε προπόνηση. Δεν νομίζω ότι είναι ένας παίκτης που φοβάται να πάει σε ένα τάκλιν, αλλά κάποιος που θέλει να δείξει την ποιότητά του».