Κίνδυνος «ακόμα δεν είναι 100 τοις εκατό» μπροστά από το άνοιγμα Euro 2020 του Βελγίου

Μένει να δούμε πόσο θα εμπλακεί το μέλλον, ο οποίος υπέμεινε άλλη μια εποχή με τραυματίες με τη Ρεάλ Μαδρίτης, στο ευρώ.

Eden Hazard είναι «ακόμα δεν είναι 100 τοις εκατό» μπροστά από το Euro 2020 ανοιχτήρι του Βελγίου εναντίον της Ρωσίας το Σάββατο.

Hazard έχει αγωνιστεί με μια ποικιλία τραυματισμών από το άλμα πλοίων από το Chelsea στη Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι του 2019, γεγονός που τον έχει δει να γίνεται αντικείμενο κριτικής μεταξύ των Madridistas.

Ο 30χρονος είναι επί του παρόντος σε διεθνή υπηρεσία και δεν έχει πλήρη φυσική κατάσταση. Υπάρχουν ερωτήματα σχετικά με το ρόλο που θα παίξει για το Βέλγιο στο φετινό ευρωπαϊκό τουρνουά, καθώς έχασε δύο από τους τρεις αγώνες προθέρμανσης και μόλις έπαιξε σε έναν.

«Κατάφερα να παίξω 10 λεπτά εναντίον της Κροατίας και είχα μόνο μία εβδομάδα εκπαίδευσης», δήλωσε ο Hazard στο βελγικό κανάλι ΜΜΕ RTBF.

«Θα δούμε, με την ιατρική ομάδα τι θα κάνω για τον πρώτο αγώνα. Κατ ‘αρχάς, θα είναι η απόφαση του επικεφαλής προπονητή, αλλά ακόμα δεν είμαι 100%, οπότε θα δούμε τι θα κάνουμε».

Υπήρξαν συνομιλίες Hazard θα εξετάσει το ενδεχόμενο συνταξιοδότησης από το διεθνές ποδόσφαιρο μετά το Euro 2020, και ο παίκτης δεν το αποκλείει. «Δεν ξέρω, θα δούμε καλά.»