Κέιν προς Μαν Σίτι; Guardiola ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ το ενδιαφέρον για Spurs wantaway αστέρι

Φαίνεται ότι άλλη μια υψηλού προφίλ μεταφορά είναι στις κάρτες για τους Sky Blues, που μόλις έσπασε το ρεκόρ μεταγραφών των Βρετανών.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα έχει τροφοδοτήσει τον Χάρι Κέιν στις φήμες του Μάντσεστερ Σίτι επιβεβαιώνοντας το ενδιαφέρον του συλλόγου για την υπογραφή του «εξαιρετικού, εξαιρετικού επιθετικού».

Τα σχόλια της Guardiola έρχονται μόνο μια ημέρα μετά την εκτόξευση του Man City 100 εκατομμυρίων λιρών για να εξασφαλίσει τις υπηρεσίες του Jack Grealish από την Aston Villa, καθιστώντας τον τον πιο δαπανηρό Άγγλο παίκτη ποτέ, καθώς και την πιο ακριβή υπογραφή από μια λέσχη Premier League.

Ωστόσο, η δήλωση του ισπανού διευθυντή δεν θα χρησιμεύσει ακριβώς ως πηγή έκπληξης για όσους παρακολουθούν τις εικασίες τις τελευταίες εβδομάδες.

Ο αρχηγός των Three Lions δεν βλέπει το μέλλον του στο Tottenham και αναζητά απεγνωσμένα μια κίνηση μακριά, φτάνω στο σημείο να χάσει ακόμη και τις προπονήσεις της ομάδας για να πιέσει για μια έξοδο.

«Είναι παίκτης της Τότεναμ Χότσπαρ. Εάν η Τότεναμ δεν θέλει να διαπραγματευτεί, τελείωσε», δήλωσε ο Guardiola σε δημοσιογράφους όταν ρωτήθηκε για τον Kane, ανά Γκολ.

«Αν είναι ανοιχτοί να διαπραγματευτούν, νομίζω ότι όχι μόνο το Man City αλλά πολλά κλαμπ στον κόσμο θέλουν να τον υπογράψουν — δεν αποτελούμε εξαίρεση — αλλά εξαρτάται από την Τότεναμ.

«Είναι διαφορετικό από τον Τζακ [Grealish]. Είχε μια ρήτρα αποφυλάκισης και είναι διαφορετικός.

«Ο Χάρι Κέιν είναι ένας εξαιρετικός, εξαιρετικός επιθετικός — χωρίς αμφιβολία, φυσικά και μας ενδιαφέρει — αλλά είναι παίκτης της Τότεναμ και αν δεν θέλουν να διαπραγματευτούν, δεν υπάρχει τίποτα άλλο να πουν. Αν το θέλουν, θα προσπαθήσουμε.»