Κάραγκερ: Τώρα γίνονται ερωτήσεις για τον Γιούργκεν Κλοπ

Ο Τζέιμι Κάραγκερ λέει ότι πρέπει τώρα να γίνουν ερωτήσεις για τον Γιούργκεν Κλοπ μετά από μια ταπεινωτική ήττα στο Μάντσεστερ Σίτι το απόγευμα της Κυριακής.

Η πίεση συσσωρεύεται στον Jurgen Klopp και θα θερμαίνεται τώρα περισσότερο από ποτέ, λέει ο Jamie Carragher.

Οι πρωταθλητές που κυριαρχούν έχουν παραπαίει τελευταία και φαίνεται να έχουν ξεκινήσει τη σεζόν τους μετά από 3-1 νίκη επί της Τότεναμ και του Γουέστ Χαμ.

Ωστόσο, Klopp και Λίβερπουλ έκαναν ένα βήμα πίσω μετά από μια απώλεια σοκ στο Brighton στο Anfield την τελευταία φορά έξω.

Άλλη μια ταπεινωτική απώλεια στην πατρίδα σημαίνει ότι η Λίβερπουλ σταδιακά ξεφεύγει από τον αγώνα τίτλου. Ήταν κατά πολύ το δεύτερο καλύτερο, καθώς η Μάντσεστερ Σίτι τελείωσε το 18-ετές τρέξιμο χωρίς νίκη στο Άνφιλντ με στυλ, με ευγένεια 4-1 ξυλοδαρμό.

Είναι η πρώτη φορά που ο Klopp βρίσκει τον εαυτό του σε τέτοια θέση ως μάνατζερ του Λίβερπουλ. Ο Carragher παραδέχεται ότι η πίεση είναι πραγματικά σταθερή αυτή τη στιγμή.

«Νομίζω ότι αυτή είναι η πρώτη φορά στο πλαίσιο του Jurgen Klopp, όταν αρχίζουν να τίθενται πραγματικές ερωτήσεις», δήλωσε το πρώην κέντρο του Λίβερπουλ στο Sky Sports.

«Γίνε ακόμα περισσότερο μετά από αυτό το παιχνίδι. Αυτός ο μάνατζερ και η ομάδα έχουν κάνει τόσα πολλά. Όπως είπα, είναι η πρώτη φορά μετά από πεντέμισι χρόνια που δεν πρόκειται να σχεδιάσει».