Ιταλικό ποδόσφαιρο σε πένθος μετά το Lazio αστέρι πεθαίνει

Το ιταλικό ποδόσφαιρο θρηνεί μετά τον τραγικό θάνατο του μέσου του Λάτσιο Ντάνιελ Γκερίνι.

Η Serie A θρηνεί την απώλεια της λαμπρής προοπτικής μετά το θάνατο του νεαρού Lazio Daniel Guerini σε ηλικία 19 ετών.

Gazzetta dello Sport είναι μεταξύ εκείνων που αναφέρουν ότι ο έφηβος σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στη Ρώμη το βράδυ της Τετάρτης.

Ο Guerini, ο οποίος ήταν μέλος της ομάδας U19 του Lazio, είχε πρωταγωνιστήσει στο παρελθόν για Τορίνο, Φιορεντίνα και SPAL πριν δεσμευτεί για την ομάδα Stadio Olimpico με πλήρη απασχόληση.

Μια δήλωση από το Λάτσιο λέει: «Ακόμα δύσπιστοι και σοκαρισμένοι από τον πόνο, ο πρόεδρος, οι άνδρες και οι γυναίκες του αθλητικού συλλόγου του Λάτσιο συγκεντρώνονται γύρω από την οικογένεια του νεαρού Ντάνιελ Γκερίνι».

Η Φιορεντίνα δημοσίευσε: «Είμαστε συγκλονισμένοι και λυπημένοι όταν μαθαίνουμε για τον ξαφνικό θάνατο του νεαρού από το Λάτσιο Ντάνιελ Γκερίνι, μέλους της Ακαδημίας Νεολαίας της Φιορεντίνα το 2018-19 και 2019-20».

«Οι σκέψεις του προέδρου Commisso και όλων των μελών της λέσχης είναι με την οικογένεια Guerini σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη στιγμή.»

Ο Τορίνο έγραψε στις σελίδες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης: «Ο πρόεδρος Urbano Cairo και ολόκληρη η ποδοσφαιρική ομάδα του Τορίνο, δύσπιστοι και βαθύτατα λυπημένοι, συγκεντρώνονται γύρω από την οικογένεια Guerini για τον τραγικό θάνατο του Daniel, πρώην παίκτη μας Primavera».

Η Hellas Verona FC πρόσθεσε: «Η Hellas Verona εκφράζει βαθιά συλλυπητήρια και εγκάρδια εγγύτητα με το Λάτσιο για τον τραγικό θάνατο του Daniel Guerini».

Ο πλέι-μέικερ ξεκίνησε στο σύστημα νεολαίας του Λάτσιο πριν μπει στο Τορίνο το 2016.

Στη συνέχεια προστέθηκε στις τάξεις της ακαδημίας στη Φιορεντίνα και πέρασε τους πρώτους μήνες του 2020 δανεικός στο SPAL. Η επιστροφή στις ρίζες του στο Λάτσιο έγινε τον Ιανουάριο, μαζί με τριετές συμβόλαιο.

Η Guerini έκλεισε πρόσφατα τα 19 την Κυριακή.

Εμείς στην ACEFootball στέλνουμε τις καλές σκέψεις και τα συλλυπητήριά μας στους φίλους και την οικογένειά του σε αυτή τη δύσκολη περίοδο.