Ιταλία αφεντικό υπερασπίζεται Jorginho μετά από κρίσιμη ποινή χάσετε

Το αφεντικό της Ιταλίας Roberto Mancini υπερασπίστηκε τον Jorginho μετά από ένα συγκλονιστικό περιστατικό ποινής στα τελευταία στάδια του αγώνα του εναντίον της Ελβετίας.

Ο διευθυντής της Ιταλίας Ρομπέρτο Μανσίνι υποστήριξε τον Γιοργκίνιο μετά την ποινή του μέσου που έχασε ο μέσος εναντίον της Ελβετίας στους προκριματικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου το βράδυ της Παρασκευής.

Αν το αστέρι της Τσέλσι έθαβε το spot-kick, ο Azzurri θα είχε κατακτήσει μια νίκη, αλλά έπρεπε να συμβιβαστούν με ισοπαλία 1-1. Με ίσα σημεία στο τραπέζι της ομάδας Γ, το δράμα προκριματικών θα πάει στην τελική αναμέτρηση.

Αντί να δείχνει σημάδια απογοήτευσης, ο Mancini υποστήριξε τον Jorginho και είπε ότι αυτό που έκανε ήταν το σωστό να κάνει εκείνη τη στιγμή.

Στη συνέντευξη μετά τον αγώνα με το RAI Sport, ο Mancini είπε: «Χάσαμε μια ποινή στο πρώτο σκέλος και μία σε αντάλλαγμα, αυτά τα πράγματα συμβαίνουν»,

«Ο Jorginho ήθελε να το κλωτσήσει και είναι σωστό που το έκανε. Είναι ένας από τους [καλύτερους] παίκτες ποινής στην ομάδα.

«Κατά το πρώτο εξάμηνο, υποφέραμε και αγωνιστήκαμε. Τότε βγήκαμε καλά, αλλά χάσαμε το νικητήριο γκολ.»

Επιπλέον, ο Giovanni Di Lorenzo υποστήριξε επίσης τον συμπαίκτη του λέγοντας: «Ο Γιοργκίνιο είναι ένας μεγάλος πρωταθλητής και ο νικητής των πέναλτι μας. Θα τον βοηθήσουμε να περάσει αυτή τη στιγμή.»