Ισπανία προσφέρει Μάντσεστερ Σίτι μια θετική ενημέρωση σχετικά με τον τραυματισμό Laporte

Μετά από τραυματισμό ανάγκασε τον Aymeric Laporte να βγει από τον τελευταίο προκριματικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ισπανίας, η Μάντσεστερ Σίτι πήρε κάποιες θετικές ενημερώσεις για τον αμυντικό.

Ο διευθυντής της Ισπανίας Luis Enrique έχει χαλαρώσει τους φόβους του για τον Aymeric Laporte μετά την πρόωρη έξοδο του από τον προκριματικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κυριακής εναντίον της Γεωργίας.

Ο Laporte έφυγε στο ημίχρονο κατά τη διάρκεια της νίκης 4-0 της Ισπανίας επί της Γεωργίας το βράδυ της Κυριακής. Σύμφωνα με αναφορές, ο 27χρονος είχε πρόβλημα στο μηρό, αν και ο Enrique διαβεβαίωσε ότι δεν είναι τίποτα.

Στην πραγματικότητα, δεν περιμένει να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις καθώς ο πόνος του είχε να κάνει περισσότερο με μυϊκή κόπωση. Η Laporte εμφανίστηκε ακόμη και για εκπαίδευση το πρωί της Δευτέρας για να ηρεμήσει αποτελεσματικά τους φόβους για κάθε πιθανή αποτυχία τραυματισμού.

«Οι περισσότερες από τις αλλαγές οφείλονται σε κάποια δυσφορία για τους παίκτες. Ελπίζω να μην υπάρχουν σοβαροί τραυματισμοί. Αυτά είναι τα κακά νέα», δήλωσε ο Enrique όπως αναφέρεται στο MEN.

«Ο Aymeric δεν έχει τίποτα, είναι απλά μια μικρή υπερφόρτωση. Δεν νομίζω ότι θα τον δοκιμάσουν καν.»

Ο Jose Gaya, ο Carlos Soler, ο Ferran Torres και ο Pablo Sarabia είχαν στόχο να σφραγίσουν μια άνετη νίκη 4-0 για την Ισπανία.

Εν τω μεταξύ, ο Ενρίκε μπορεί να επιλέξει να ξεκουραστεί τον Λαπόρτε για τον επόμενο προκριματικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ισπανίας εναντίον του Κοσσυφοπεδίου την Τετάρτη, εάν ο Γάλλος υπερασπιστής εξακολουθεί να αγωνίζεται με κούραση.