Ισπανία αφεντικό Enrique δίνει μια ενημέρωση τραυματισμό για Ramos

Ο αρχηγός της Ισπανίας Λουίς Ενρίκε έδωσε την τελευταία ενημέρωση για τον Ράμος αφού ο αμυντικός αντικαταστάθηκε νωρίς εναντίον της Ελλάδας.

Ο ισπανικός προπονητής Luis Enrique διευκρίνισε ότι η υποκατάσταση ημιχρόνου του Sergio Ramos δεν είχε καμία σχέση με τραυματισμό και ήταν καθαρά τακτική.

Ο Ισπανικός καπετάνιος αντικαταστάθηκε στο διάστημα από τον Ινίγκο Μαρτίνεζ, ο οποίος έδωσε την ποινή στην ισοπαλία με 1-1 της Ισπανίας με την Ελλάδα στη Γρανάδα την Πέμπτη.

Ο Ράμος έχασε δύο μήνες ποδοσφαίρου με τραυματισμό στο γόνατο, ο 34χρονος υπερασπιστής αστέρων επέστρεψε νωρίτερα αυτό το μήνα για αγώνες εναντίον της Έλτσε και της Αταλάντα. Στη συνέχεια, έχασε τη σύγκρουση La Liga της Μαδρίτης με τη Celta Vigo το Σάββατο λόγω ενός ζητήματος shin.

Ωστόσο, ο 34χρονος φαίνεται να είναι εντάξει.

«Ο Σέρτζιο Ράμος είναι μια χαρά» είπε ο Luis Enrique μετά το παιχνίδι.

«Δεν έπαιξε το τελευταίο παιχνίδι με το κλαμπ του εξαιτίας ενός χτυπήματος.»

«Είχαμε ήδη αποφασίσει εκ των προτέρων ότι θα παίξει μόνο το πρώτο ημίχρονο και είναι μια χαρά.»

«Είναι διαθέσιμος για τα ακόλουθα παιχνίδια.»

Αυτή η είδηση θα ερχόταν ως ανακούφιση για τους οπαδούς του Ζινεντίν Ζιντάν και της Ρεάλ Μαδρίτης που παρακολούθησαν τα τελευταία προβλήματα τραυματισμών των αρχηγών τους στη μάχη.

Ωστόσο, ο Ράμος εξακολουθεί να διαμάχη για τους επερχόμενους προκριματικούς της Ισπανίας στη Γεωργία την Κυριακή και το Κοσσυφοπέδιο την Τετάρτη.