Θα Juventus απολύσει Allegri κατά τη διάρκεια των διεθνών διακοπών;

Οι Bianconeri έχουν υποστεί ένα απογοητευτικό ξεκίνημα για τη νέα σεζόν.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Γιουβέντους Μαουρίτσιο Αριβαμπέν απέρριψε φήμες για πιθανή λεηλασία του Massimiliano Allegri.

Η Γιουβέντους έχει κερδίσει μόνο δύο από τα εννέα παιχνίδια της σε όλους τους διαγωνισμούς μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν.

Μια ήττα με 2-1 εναντίον της Μπενφίκα, η Juve κατάφερε να κατακτήσει την τρίτη θέση στον όμιλο H του Champions League. Οι Μπιανκονέρι έχασαν 1-0 εναντίον της Μόντσα την Κυριακή.

Ωστόσο, η τωρινή μορφή του Ζυβ δεν έπεισε τα αφεντικά να χωρίσουν τους δρόμους τους με τον 55χρονο.

«Η αλλαγή θα ήταν τρέλα», δήλωσε ο Arrivabene στο DAZN πριν από την ήττα της Monza. «Σήμερα, τα προβλήματα πρέπει να βιωθούν και να αντιμετωπιστούν στους 360 βαθμούς. Έχουμε βγει από δύσκολα χρόνια που έχουν βαρύνει το δέρμα όλων, όχι μόνο το ποδόσφαιρο.

«Η ευθύνη είναι η εκτέλεση της Γιουβέντους. διεξαγωγή συνοπτικών δοκιμών ή επισημαίνοντας έναν ένοχο δεν βοηθά μια λέσχη όπως η Juve να εργαστεί.

«Ο Μαξ δεν έχει μόνο συμβόλαιο αλλά και τετραετές πρόγραμμα. Έχω ένα πρόγραμμα CEO. Αν ψάχνετε για έναν ένοχο, αυτός είμαι εγώ.

«Ο CEO είναι στην κορυφή της εταιρείας. Αν τα πράγματα δεν πάνε καλά με κάποιο τρόπο, είναι και δική μου δουλειά να τα κάνω να δουλέψουν.

«Κοιτάζοντας μπροστά, υπάρχουν τρία πολύ σημαντικά στοιχεία: ταπεινότητα, σαφήνεια, αποφασιστικότητα. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά μαζί.»

Η Ζυβ θα φιλοξενήσει την Μπολόνια στο πρώτο τους παιχνίδι μετά το διεθνές διάλειμμα στις 2 Οκτωβρίου.