Θα υπογράψει η Λίβερπουλ άλλον παίκτη αυτό το καλοκαίρι;

Οι Κόκκινοι έχουν αγωνιστεί να βρουν το ρυθμό τους στην Πρέμιερ Λιγκ μέχρι στιγμής.

Το αφεντικό του Λίβερπουλ Γιούργκεν Κλοπ υπαινίχθηκε ότι θα γίνει μεταφορά από τους Κόκκινους πριν την προθεσμία μεταφοράς την επόμενη εβδομάδα.

Οι Κόκκινοι δεν έχουν ακόμα διεκδικήσει την πρώτη τους νίκη στην κορυφαία πτήση της Αγγλίας.

Μετά από ισοπαλίες εναντίον Φούλαμ και Κρίσταλ Πάλας, οι Κόκκινοι υπέστησαν μια απρόσμενη ήττα 2-1 εναντίον της Μαν Γιουνάιτεντ το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Καθώς πλησιάζουμε στην προθεσμία μεταφοράς, φαίνεται ότι το βάθος της ομάδας του Λίβερπουλ έπεισε τον Κλοπ να ψάξει για περισσότερες επιλογές.

«Όπως μπορείτε να φανταστείτε, εργαζόμαστε συνεχώς πάνω σε τέτοιου είδους πράγματα», δήλωσε ο Κλοπ στους δημοσιογράφους.

«Μιλήσαμε για τους λόγους για τους οποίους μερικές φορές δεν συμβαίνει; μερικές φορές πάρα πολύ ακριβό, μερικές φορές δεν είναι ο σωστός παίκτης.

«Τότε η κατάσταση αλλάζει, αλλά ένα πράγμα παρέμεινε το ίδιο και αυτό είναι πραγματικά σημαντικό, πρέπει να είναι ο σωστός παίκτης.

«Εργαζόμαστε και θα δούμε αν κάτι θα συμβεί ή όχι. Δεν ξέρω.»

Η Λίβερπουλ πρόσθεσε στις τάξεις τους τους Ντάργουιν Νούνιεζ, Φάμπιο Καρβάλιο και Κάλβιν Ράμσεϊ στις τάξεις τους αυτό το καλοκαίρι. Ωστόσο, η τραυματική-γεμάτη ομάδα τους έχει αφήσει Klopp με μερικές επιλογές μέσης ήδη.

Ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ, ο Νικολό Μπαρέλα και ο Μοϊζές Καϊτσάντο είναι στο στόχαστρο των Κόκκινων. Ωστόσο, η ολοκλήρωση προθεσμιών για τέτοια αστέρια δεν θα είναι φθηνή, καθώς όλα παίζουν κρίσιμους ρόλους στις αντίστοιχες ομάδες τους.